Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Acest pesto este perfect atat pentru a fi folosit la diferite antreuri, cat si pentru condiment la paste fainoase. Are o aroma delicata si puternica deopotriva, datorita ingredientelor cu care am preparat-o. Este usor de preparat si aveti nevoie doar de un mixer sau un robot de bucatarie. Astazi am folosit migdale amare dar voi puteti sa incercati reteta si cu fistic sau muguri de brad. Aceasta versiune insa cu migdale amare este excelenta, un festin al palatului.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi,sosuri, pesto,  Pesto din ardei capia si migdale amare














Dar haideti sa vedem cum se prepara si de ce anume avem nevoie pentru acest pesto.


Ingrediente pentru 2 persoane:

1 ardei capia mare

2 linguri de migdale amare macinate

10-12 foi de busuioc proaspat

1 catel de usturoi

1 lingura de Parmezan sau Grana Padano ras

1 sau 2 linguri de ulei extravirgin de masline

Putina sare


Preparare:


Pesto-ul nostru de astazi este gata: simplu, rapid, gustos!


Cu acest preparat putem condimenta pastele fainoase pentru 2 persoane sau putem umple 6 rosii medii, sau 6 oua sau pur si simplu sa facem tartine sau sa decoram preparatele noastre.

Nu uitati sa folositi intotdeauna ingrediente de mare calitate

Retete > Sosuri > Pesto din ardei capia si migdale amare

Pesto din ardei capia si migdale amare

sus

#img_25