Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by Real Food Ambassador

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Politica de confidentialitate

#img_25

Politica de confidentialitate


Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru Gabriella Pascaru Bisi, proprietar al site-ului Arta Gustului,  in calitate de operator de date. Prin urmare, Gabriella Pascaru Bisi urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta politica privind protectia datelor cu caracter personal vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului www.artagustului.ro,  ale participantilor la evenimentele organizate de catre Gabriella Pascaru Bisi, ale partenerilor evenimentelor sub marca Arta Gustului si/sau Gabriella Pascaru Bisi, precum si ale altor persoane care contacteaza Arta Gustului si/sau Gabriella Pascaru Bisi si ale reprezentantilor acestora, potentialilor parteneri si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului, precum si altor date cu caracter personal pe care le colectam prin serviciul de e-mail sau alte tipuri de contacte offline. Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) nr 679/ 2016 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

Scopurile și temeiurile prelucrarii

Gabriella Pascaru Bisi colecteaza si prelucreaza datele utilizatorilor cu caracter personal in urmatoarele cazuri:


1. In cazul in care sunteti utilizator al site-ului

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la utilizatori, in momentul in care acestia acceseaza site-ul in scopul de a monitoriza traficul si pentru a imbunatatii continutul acestuia.  Baza legala pe care se intemeiaza aceasta activitate de prelucrare a datelor consta in interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului Arta Gustului, precum si îmbunatatirea acestuia.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora și data accesarii site-ului si adresa de IP de la care a fost accesat site-ul.


2. In cazul in care utilizatorii se aboneaza la newsletter-ul Arta Gustului.

De asemenea, pot fi utilizate datele de contact ale utilizatorilor, in scopul de a le trimite in format electronic, materiale informative cu privire la viitoarele evenimente Arta Gustului ce prezinta interes pentru utilizatori, dar numai daca acestia s-au abonat, și prin urmare si-au dat acordul in mod expres cu privire la aceasta prelucrare.

Utilizatorii isi pot retrage acordul in orice moment exprimandu-si astfel optiunea de a nu mai primi note informative in viitor, facand clic pe link-ul “Dezabonare” in momentul primirii e-mail-ului respectiv +sau scriindu-ne la adresa: sandro@tycooncommunication.com

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt in general, nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, pe care utilizatorul le-a comunicat in mod direct, de exemplu in momentul completarii sectiunii de abonare disponibila pe site.


3. In cazul in care sunteti participant la evenimentele organizate de catre Arta Gustului & Gabriella Pascaru Bisi

Utilizam datele relevante ale utilizatorilor, cu caracter personal in scopul pregatirii si permiterii participarii la evenimentele noastre. De pilda, poate fi necesar sa utilizam datele cu caracter personal relevante pentru realizarea unor evenimente speciale, privind domenii de interes pentru utilizatori. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru  sau de interesul nostru legitim in asigurarea participarii utilizatorilor la eveniment.

 

Comunicarea cu utilizatorii:

Utilizam datelea de contacle utilizatorilor, in scopul comunicarii cu acestia referitor la aspecte relevante privind evenimentul vizat. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.(inscrierea la eveniment, curs, degustare, sesiune de educatie alimentara, samd)

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general: nume, prenume, functie, adresa e-mail, numar telefon, precum si alte date cu caracter personal  pe care este posibil ca utilizatorul sa ni le fi comunicat in mod direct.

1. In cazul unei colaborari directe sau indirecte cu Arta Gustului. Utilizam datele cu caracter personal pe care le primim in scopul dcolaborarii.  Baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea consta in incheierea, executarea si derularea contractului si/sau parteneriatului.

Categoriile de date care sunt prelucrate in cadrul relatiei dintre Arta Gustului si utilizator, vizeaza nume, adresa e-mail, numar telefon, domiciliul si/sau sediu societate.

2. In cazul in care sunteti partener, sponsor si/sau partener media a Arta Gustului.

Menținerea relatiei contractuale:

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul mentinerii relatiei contractuale. In acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea si derularea contractului dintre noi.

Comunicarea:

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu privire la orice aspect relevant privind domeniul de activitate vizat, de pilda:  organizarea unui eveniment, unei degustari, unui curs, unei sesiuni de educatiei alimentara sau campanii si realizarea de materiale editoriale, advertoriale si retete. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului dintre noi.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre, sunt: nume, adresa e-mail, numar telefon, adresa, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le furnizati in mod direct.


3. In cazul in care sunteti un reprezentant, persoana de contact, salariat sau alt colaborator al unui partener contractual al Arta Gustului si/sau Gabriella Pascaru Bisi.


Mentinerea relatiei contractuale cu partenerii:

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul de a mentine relatia contractuala. In acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea si derularea corespunzatoare a relatiei contractuale.


Comunicarea:

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu privire la orice aspect relevant privind domeniul de activitate vizat. De asemenea, in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentat de interesul legitim in asigurarea  gestionarii adecvate a relatiei contractuale.

In toate situatiile, datele vor fi furnizate fie in mod direct de catre dumneavoastra, fie de catre partenerul contractual. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt in general: nume, functie, adresa e-mail, numar telefon, precum si alte date cu caracter personal puse la dispozitia Arta Gustului & Gabriella Pascaru Bisi de regula, de catre dumneavoastra, acestea fiind necesare pentru buna derulare a scopurilor de mai sus.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a putea beneficia de serviciile prestate de catre Arta Gustuui & Gabriella Pascaru Bisi. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de ArtaGustului & Gabriella Pascaru Bisi. Pentru activitatile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara.

In cazul in care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastra in mod direct, va rugam frumos sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate in scopurile mentionate mai sus.

In cazul in care furnizati Arta Gustului & Gabriella Pascaru Bisi date cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le informati, inainte de dezvaluirea datelor, despre modul in care Arta Gustului & Gabriella Pascaru Bisi intentioneaza sa prelucreze datele, exact prevede aceasta politica, privind protectia datelor cu caracter personal.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, Arta Gustului & Gabriella Pascaru Bisi pot dezvalui datele astfel colectate catre partenerii lor contractuali (de pilda: partenerii evenimentelor la care participati), catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice locale si/sau centrale, in urmatoarele cazuri:


 in situatiile îin care aceasta comunicare ar putea fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate a Arta Gustului;

 in cazul unor campanii promotionale organizate de catre Arta Gustului impreuna cu respectivii parteneri contractuali sau afiliați ai Arta Gustului & Gabriella Pascaru Bisi;

 in scopul mentinerii, personalizarii si imbunatatirii acestui site si a serviciilor derulate prin intermediul sau;

 pentru efectuarea analizei datelor, testare, cercetare, monitorizare a tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

 pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;

 in cazurile in care dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Arta Gustului si Gabriella Pascaru Bisi NU vor fi transferate in afara Romaniei.

 

Durata prelucrarii 

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor menționate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne dar in conformitate cu cerintele legale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza de indata ce scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind Arhivele Nationale din Romania si reglementarile locale ale Arta Gustului, expira.

 

Drepturile de care beneficiate:

In legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea si/sau stergerea acestora; restrictionarea prelucrarii precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul, aveți dreptul sa-l retrageti in orice moment. Totodata,  aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor judecatoresti si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Acest site foloseste fisiere de tip cookie.

Pentru intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate in aceasta politica), va rugam sa ne contactati pe adresele:

gabriella@artagustului.ro sau sandro@tycooncommunication.com

sus