Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

Acesta este un preparat simplu, cu gustoase ingrediente italiene si usor de preparat. O crema pe care o putem folosi cum dorim: la condimentarea pastelor fainoase, la umplerea rosiilor sau a oricaror legume pentru un aperitiv sau o putem folosi la tartine.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, sosuri, Crema de jambon si Mascarpone a la Gabriella














Ingrediente:

50 gr jambon de Praga sau prosciutto cotto

3 linguri de crema Mascarpone

1 lingura de crema de branza fina

3-4  linguri de smantana de gatit

1 lingura de Parmezan sau Grana Padano

½ lingurita coaja de portocala rasa

½ lingurita coaja de lamaie rasa

Sare

Piper negru proaspat macinat


Preparare:



Folositi numai ingrediente de calitate pentru gusturi excelente si pentru o viata sanatoasa!

Retete > Sosuri > Crema de jambon si Mascarpone a la …

Crema de jambon si Mascarpone a la Gabriella

sus

#img_25