Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Conserve

sus

#img_25 Ciuperci de plop in ulei

Ciuperci de plop in ulei

Gusturi de toamna – Bunatati din camara mea

Gusturi de toamna – Bunatati din camara mea

Dulceata din fructe de soc si pere

Dulceata din fructe de soc si pere

Sirop de zmeura la rece

Sirop de zmeura la rece

Dulceata de rosii cu ghimbir

Dulceata de rosii cu ghimbir

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Dulceata din pere williams cu lamaie scortisoara ghimbir si distilat din pere

Dulceata din pere Williams cu lamaie, scortisoara, ghimbir si distilat din pere

Dulceata din dovlecei cu lamaie, distilat de prune  si mirodenii & Dulceata din dovlecei, ardei iute, ghimbir si Cognac

Dulceata din dovlecei cu lamaie, distilat de prune si mirodenii & Dulceata din dovlecei, ardei iute, ghimbir si Cognac

Muraturi si condimente

Muraturi si condimente

Zacuscareala si alte nebunii delicioase

Zacuscareala si alte nebunii delicioase

Dulceata de piersici cu stafide

Dulceata de piersici cu stafide

Dulceata de rosii galbene

Dulceata de rosii galbene

Compot de mere

Compot de mere

Arta Gustului, gabriella Pascaru Bisi, conserve, Crema din ardei capia cu ceapa si usturoi caramelizate

Crema din ardei capia cu ceapa si usturoi caramelizate

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Gogosari in suc de rosii cu mustar si mirodenii

Gogosari in suc de rosii cu mustar si mirodenii

Ciuperci de plop aromate in ulei, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi

Ciuperci de plop aromate in ulei

Arta gustului, champignon si hribi, Conserve, Gabriella Pascaru Bisi, Zacusca, Zacusca din ardei copti

Zacusca din ardei copti, champignon si hribi