Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017
Webstock
sideboard red

Istorii enogastronomice

#img_25Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Desert, Gastronomie italiana, Gastronomie Renascentista, Isabella d'Este, Istorii gastronomice, Italia, Mantova, Marcheza Gonzaga, Supa, Tort Rosa Mantovana, Zuppa Inglese

Gastronomia renascentista de la curtea Isabellei d’Este

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Scortisoara, mirodenie regeasca

Scortisoara, mirodenie regeasca

Scurta istorie a prajiturii Kuglof

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Adevarata istorie a granitei siciliene

Adevarata istorie a granitei siciliene

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, linte, Prin istoria lintelor in ajun de An Nou

Prin istoria lintelor in ajun de An Nou

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, O scurta istorie a pandișpan-ului sau Pan di Spagna Pandispan

O scurta istorie a pandișpan-ului sau Pan di Spagna

Arome si istorii asiatice - Konju Masala in stilul meu, Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Gastronomie indiana, Ocean Fish

Arome si istorii asiatice - Konju Masala in stilul meu

Arta gustului, Creme Patisserie Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Tort de ciocolata cu crema ganache si crema de portocale à la Gabriella, Torturi, Torturi de sarbatoare, Torturi elegante

Tort de ciocolata cu crema ganache si crema de portocale à la Gabriella

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Paste Mafalda, Reginette, Parmigiano Reggiano,Parmafood, triplu concentrat de rosii, puree de rosii Mutti,  Italia,

Paste Mafalda din faina integrala cu sos rosu

sus

Arta gustului, Calatorii prin gusturile lumii, Creveti, Fructe de mare, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Orez, Paella cu fructe de mare, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Spania

Paella cu fructe de mare

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, istorii enogastronomice,Calatorii prin gusturile lumii, Din Americi pana in vechia Europa,un tubercul care a cucerit lumea

Din Americi pana in vechia Europa,un tubercul care a cucerit lumea

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Paté de ficat, o nebunie din timpuri stravechi #img_25

Paté de ficat, o nebunie din timpuri stravechi

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Diamantul negru al apelor: caviarul

Diamantul negru al apelor: caviarul

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, porto, Porto, un vin beligerant

Porto, un vin beligerant

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, O istorioara a orezului italian & Risotto cu sparanghel

O istorioara a orezului italian & Risotto cu sparanghel

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Istoria alimentului de excelenta a poporului italic, pastele fainoase

Istoria alimentului de excelenta a poporului italic

Albert Bichot, Arta gustului, Cave Royale Declée, Chablis Premier Cru, Gabriella Pascaru Bisi, Les Vaucopins, Rata à l’orange cu barcute umplute de cartofi, sos Chablis orange si o poveste cu vin

Rata à l’orange cu barcute umplute de cartofi, sos Chablis orange si o poveste cu vin

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Parmigiana, Parma, Parmigiano Reggiano, Italia

Parmigiana  mea cu Mutti si-o istorie

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Chiftelute cu tarhon si lamaie cu morcovi aromatizati cu rozmarin

Chiftelute cu tarhon si lamaie cu morcovi aromatizati cu rozmarin

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, bucatarie greceasca, Kotosoupa Avgolemono sau supa greceasca de pui

Kotosoupa Avgolemono sau supa greceasca de pui