Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Aperitive

sus

#img_25 Cocktail de creveti cu cognac si maioneza cu Limette #img_25

Cocktail de creveti cu cognac si maioneza cu Limette

Sardine marinate cu suc de portocale,lamaie si otet de visine

Sardine marinate cu suc de portocale,lamaie si otet de visine

Rosii umplute cu salata de creveti

Rosii umplute cu salata de creveti

Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului, Oua Pascale

Oua Pascale ca la mine acasa

Salata de creveti

Salata de creveti

Cocktail de creveti cu cognac si maioneza cu Limette #img_25

Aperitivele mele speciale pentru sarbatori

Aperitiv de mare cu fructe, Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, fenicul si reductie aromata din vin alb, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste#img_25

Aperitiv de mare cu fructe, fenicul si reductie aromata din vin alb

Aperitiv, Aperitive, Arta gustului, Delicatese, Dulceata de fenicul cu portocala, Dulceata din ceapa rosie cu prune, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Paté din ficat de pui cu dulceturi fine#img_25

Paté din ficat de pui cu dulceturi fine

Aperitiv, Aperitiv din macrou afumat cartofi oua de prepelita cu maioneza din lime si reductie din Cabernet, Aperitive, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Ocean Fish#img_25

Aperitiv din macrou afumat, cartofi, oua de prepelita cu maioneza din lime si reductie din Cabernet

Aperitiv, Aperitive, Arta gustului, Blinis cu crema din sfecla rosie si ciuperci, Gabriella Pascaru Bisi, Gastronomie rusa; Hobby Chef#img_25

Blinis cu crema din sfecla rosie si ciuperci

Aperitive, Arta gustului, Cornuletele cu sunca ale bunicii, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Traditii elvetiene#img_25

Cornuletele cu sunca ale bunicii

Aperitiv din telemea de oaie cu mirodenii si verdeata

Aperitiv din telemea de oaie cu mirodenii si verdeata

Salata din calamar gigant cu portocale, pesto si sos de zmeura

Salata din calamar gigant cu portocale, pesto si sos de zmeura

Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Jambon in aluat

Jambon in aluat

Tartare din pere, branza pecorino si nuci

Tartare din pere, branza pecorino si nuci

Tartine cu mousse de creveti

Tartine cu mousse de creveti

Arta gustului, cascaval si miresme, Gabriella Pascaru Bisi, Gastronomie ungureasca, Patiserie, Pogacele unguresti cu unt

Pogacele unguresti cu unt, cascaval si miresme

Aperitive, Aperitive de sarbatoare; Caviar Ikura Ocean Fish, Arta gustului, Blinis cu caviar de somon Ikura sau aurul rosu al apelor, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle, Meggle Alpinesse, Ocean Fish

Blinis cu caviar de somon Ikura sau aurul rosu al apelor

Aperitiv, Aperitive, Aperitivele mele de sarbatoare, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef

Aperitivele mele de sarbatoare

Aperitiv, Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Ocean Fish, Portocale umplute cu salata din creveti avocado si maioneza cu arome de citrice

Portocale umplute cu salata din creveti, avocado si maioneza cu arome de citrice

Aperitive, Arta gustului, Briose din omleta cu legume si branzeturi, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef

Briose din omleta cu legume si branzeturi

Aperitive, Arta gustului, BelAmi Meggle, Briose sarate, Briose sarate cu branzeturi masline negre si rosii Cherry, Gabriella Pascaru Bisi, Meggle Romania, Patiserie, Smantana de gatit Meggle

Briose sarate cu branzeturi, masline negre si rosii Cherry

Aperitiv, Arta gustului,  Gabriella Pascaru Bisi, , fel principal, Electroluxtaste, Gateste cu Electrolux la Taste of London, concurs electrolux, Taste of London #img_25

Toast cu crema din hribi, legume trase la tigaie si chipsuri din gutui