Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017

Retete > Supe & Creme > Supa de chimion

Supa de chimion

Aceasta supa este tipica traditiei gastronomice maghiare si pana la inceputul secolului al XX-lea, era consumata dimineata datorita faptului ca este un lichid cald care da energie, mai ales daca o preparam ca pe vremuri, si-anume in loc de ulei sa folosim untura.


Supa de chimion


Ingrediente:

1 ceapa rosie

5 linguri de faina alba

½ lingura de chimion

5-6 linguri de ulei

1 lingurita de boia de ardei dulce

½ lingura de condiment de casa

Sare dupa gust

Paine pentru crutoane

Unt pentru crutoane


Preparare:

Supa de chimion, supa de chimen, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Gastronomie ungureasca, Supa




sus

#img_25