Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Sunt intr-o perioada in care experimentez multe tipologii de paine, incepand cu tipuri de paine regionala italiana, terminand cu painea de sarbatoare evreiasca si promit ca nu ma voi opri. Iubesc painea buna si tocmai din acest motiv, tot ceea ce va voi aduce in dar aici, este paine pe gustul meu si sunt sigura ca o sa va placa si voua. Unele sunt mai migaloase de realizat, altele mai usoare, dar fiecare vine cu cate o istorie frumoasa si evident cu un gust divin.

Paine simpla italiana, gabriellapascarubisi, artagustulu, painedecasa, paineitaliana, lamolisana, fainalamolisana, parmafood, retetevechi, painedecasa, painesanatoasa, dospituri, aluaturi, aluatdepaine,gusturideodinioara











Reteta de astazi este una simpla si usor de realizat, perfecta pentru painea de weekend si intre timp ce ea lucreaza singura, voi va puteti dedica familiei sau lecturii.
Si-acum haideti cu mine in bucatarie sa preparam painea!


Ingrediente pentru 2 paini:

500 gr faina de tip 0 (cautati intotdeauna faina care contine multe proteine; cu cat procentul proteic este mai mare, cu atat vom obtine paine de o calitate superioara)

10 gr drojdie uscata activa ( eu folosesc doar Pakmaya)

370 ml apa calduta

2 lingurite zahar tos

1 lingurita si ½ sare fina


Preparare:

O paine perfecta cu orice!

Paine simpla italiana, gabriellapascarubisi, artagustulu, painedecasa, paineitaliana, lamolisana, fainalamolisana, parmafood, retetevechi, painedecasa, painesanatoasa, dospituri, aluaturi, aluatdepaine,gusturideodinioara











Retete > Paine si Aluaturi> Paine simpla italiana

Paine simpla italiana

#img_25

sus