Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, Painici din aluat sicilian, paine siciliana, painici siciliene, paine italiana, griș din grau dur remacinat, paine buna, paine cu autoliza, paine delicioasa, paine pufoasa, faina La Molisana, La Molisana, Parmafood Group, Parmashop, paine, painici, painici pentru sandwich, paine pentru bufet










Ingrediente pentru maia:

150 gr faina de grau dur La Molisana (ambalaj rosu)

8 gr drojdie uscata activa Pakmaya

50 gr apa calduta


Preparare maia:



Ingrediente pentru paine:

350 gr faina grau dur La Molisana

300 gr apa calduta

15 gr sare

1 lingurita miere de albine


Ingredient final:

Seminte de susan, cat va place.


Preparare paine:


Ascultati la mine: faceti portie dubla ca sa nu va para rau ulterior!


gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, Painici din aluat sicilian, paine siciliana, painici siciliene, paine italiana, griș din grau dur remacinat, paine buna, paine cu autoliza, paine delicioasa, paine pufoasa, faina La Molisana, La Molisana, Parmafood Group, Parmashop, paine, painici, painici pentru sandwich, paine pentru bufet











Faina La Molisana, o puteti achizitiona aici


Retete > Paine si Aluaturi> Painici din aluat sicilian

Painici din aluat sicilian

#img_25

sus