Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi va aduc o supa delicioasa, usor picanta, potrivita pentru orice anotimp! Sanatoasa si hranitoare, aceasta supa reuneste arome fine a pulberii de cardamon,  curcuma cu legumele, zarzavatul si laptele de cocos.

gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gusturi, supa picanta, supa picanta de conopida cu lapte de cocos, supa picanta de conopida, supa delicioasa, retete delicioase, supa buna, arome asiatice, Blue dragon, parmafood group, parmashop, supa fierbinte, lapte de cocos, retete cu lapte de cocos, retete cu conopida, comfort food, supe cu lapte de cocos, supe delicioase, coconut milk soup, deliciosSupa picanta de conopida cu lapte de cocos


Ingrediente:

1 conopida de marime mica

700 gr cartofi

1 ceapa rosie mare

1 lingura ulei nuca cocos

5 catei usturoi

4 cm ghimbir proaspat

½ lingurita sos Chili Garlic Sauce

½ lingurita chimion pulbere

½ lingurita curcuma pulbere

¼ lingurita cardamon pulbere

Sare dupa gust

Piper negru proaspat macinat, dupa gust

2 l supa de oase

400 ml lapte de cocos Blue Dragon pe care il gasiti aici

Ingredientele sunt pentru o oala de 3 litri!


gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gusturi, supa picanta, supa picanta de conopida cu lapte de cocos, supa picanta de conopida, supa delicioasa, retete delicioase, supa buna, arome asiatice, Blue dragon, parmafood group, parmashop, supa fierbinte, lapte de cocos, retete cu lapte de cocos, retete cu conopida, comfort food, supe cu lapte de cocos, supe delicioase, coconut milk soup, deliciosIngrediente pentru servire:

Coriandru verde, proaspat tocat (in cazul in care nu va place gustul coriandrului verde, inlocuiti-l cu patrunjel verde)

Boia de ardei dulce


Preparare:


gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gusturi, supa picanta, supa picanta de conopida cu lapte de cocos, supa picanta de conopida, supa delicioasa, retete delicioase, supa buna, arome asiatice, Blue dragon, parmafood group, parmashop, supa fierbinte, lapte de cocos, retete cu lapte de cocos, retete cu conopida, comfort food, supe cu lapte de cocos, supe delicioase, coconut milk soup, deliciosDespre Chili Garlic Sauce, trebuie sa spun ca este un condiment fantastic. Si nu spun asta pentru ca imi place iutele, spun acest lucru pentru ca este un iute mai special. Este un sos ce contine chili si usturoi si care daca este intrebuintat cum trebuie, ne va da o aroma si un gust special preparatelor. Il putem utiliza in supe, in tocane, in preparate asiatice si sudamericane.


gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gusturi, supa picanta, supa picanta de conopida cu lapte de cocos, supa picanta de conopida, supa delicioasa, retete delicioase, supa buna, arome asiatice, Blue dragon, parmafood group, parmashop, supa fierbinte, lapte de cocos, retete cu lapte de cocos, retete cu conopida, comfort food, supe cu lapte de cocos, supe delicioase, coconut milk soup, deliciosNota:


gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gusturi, supa picanta, supa picanta de conopida cu lapte de cocos, supa picanta de conopida, supa delicioasa, retete delicioase, supa buna, arome asiatice, Blue dragon, parmafood group, parmashop, supa fierbinte, lapte de cocos, retete cu lapte de cocos, retete cu conopida, comfort food, supe cu lapte de cocos, supe delicioase, coconut milk soup, delicios#img_25

Supa picanta de conopida cu lapte de cocos

Retete > Supe & Creme > Supa picanta de conopida cu …

sus