Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

eisberg

Retete > Supe & Creme > Supa crema din sfecla rosie

Supa crema din sfecla rosie

A venit anotimpul rece si de fiecare data cand ajungem acasa, ne gandim la ceva bun care sa ne incalzeasca simturile.Aceasta este o reteta veche careia i-am schimbat uleiul de floarea soarelui cu un ulei extravirgin de masline, obtinand in acest fel un gust mai deosebit al unei supe care oricum este foarte gustoasa.


Supa crema din sfecla rosie


Ingrediente:

3 sfecle de marire mijlocie

1 ceapa rosie

2 fire de ceapa verde

1,5 l de supa de legume sau supa de oase

Ulei extravirgin de masline

Zeama de la ½ lamaie

2 linguri de smantana

1 linguri de smantana ptr ornat la servire

Sare, piper

1 legatura de patrunjel verde

2 oua fierte pentru servire


Preparare:

Supa crema din sfecla rosie, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, supa, crema, sfecla, rosie


sus

#img_25 sideboard red