Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Retete > Supe & Creme > Catifea de legume cu perisoa…

Catifea de legume cu perisoare din piept de curcan si spanac

A venit primavara, natura s-a intors la viata iar organismul nostru are nevoie de foarte multe vitamine.Le putem lua pe acestea atat din legume cat si din fructe. Astazi va daruiesc o reteta care contine multe legume.


Catifea de legume cu perisoare din piept de curcan si spanac


Ingrediente:

300 gr de morcovi

150 gr de telina

200 gr de spanac

200 gr de piept de curcan

2 oua

Cateva boabe de piper negru

1 catel de usturoi

2 lingurite de parmezan ras

2 linguri de ulei si foarte putina nucsoara proaspat rasa si sare

Ulei de floarea soarelui


Preparare:


Este o reteta usor de pregatit si foarte gustoasa. Daca nu consumati carne sau doriti ceva mai usor, faceti aceeasi supa crema iar in loc de perisoare fripte faceti crutoane cu unt la cuptor.

Catifea de legume cu perisoare din piept de curcan si spanac, Gastronomie ungureasca, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Retetarul de familie, Supa

#img_25

sus