Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Red Mojito este o bautura care se inspira din cocktailul alcoolic Mojito, atat de placut de toata lumea. Pentru ca vin sarbatorile si pentru ca aceste delicioase cocktailuri pot fi consumate si iarna, vin la voi cu aceasta propunere delicioasa pentru cei carora nu le plac tariile sau pentru cei care doresc sa serveasca o bautura aperitiv sublima.

gabriella pascaru bisi, artagustului, parmafood, parmafood group distribution, havana club, team fresh horeca, cocktail, bauturi delicioase, propuneri de craciun, bauturi, craciun, red mojito, creator de gust, 3 anos, parmashop, mojito, bauturi cu gust, fa-ti singur, preparat acasa, simplu si racoritor, simplu si deliciosRed Mojito este un cocktail din categoria Long Drink. Preparat cu lime, zahar, frunze de menta, rom si sifon, varianta  pe care v-0 propun eu, avand in in plus zmeura proaspata care face ca acest cocktail sa devina putin mai dulce, dar si mai gustos.

Istoria originii Mojito-ului este destul de controversata si in versiunile sale moderne, este modificat si adaptat in baza gusturilor si a tarii in care este preparat. In reteta originala de pilda, se utilizeaza rom negru si este utilizata “Hierba buena”, o menta care creste spontan in Cuba.


Ingrediente pentru 2 pahare:

1 lime

2 linguri zahar brun

16 frunze de menta

12 boabe zmeura

80 ml rom Havana Club maturat 3 ani

Sifon cat este nevoie

Cuburi de gheata sau fulgi de gheata, dupa plac


Preparare:


Pentru a obtine un Red Mojito si mai gustos, putem adauga si alte fructe rosii, ca de pilda coacaze rosii, afine sau capsuni.

gabriella pascaru bisi, artagustului, parmafood, parmafood group distribution, havana club, team fresh horeca, cocktail, bauturi delicioase, propuneri de craciun, bauturi, craciun, red mojito, creator de gust, 3 anos, parmashop, mojito, bauturi cu gust, fa-ti singur, preparat acasa, simplu si racoritor, simplu si delicios
Putem realiza si un Red Mojito analcolic, inlocuind romul alb cu sifon sau apa tonica.

Ca sa fim siguri ca am obtinut un cocktail delicios, il gustam inainte de servire si pentru a vedea daca il dorim mai dulce, mai alcolic sau mai putin alcolic. Dozele de zahar si de rom, le putem modifica in functie de gusturile noastre.


Fructele mele din cocktail sunt de la Teamfresh Horeca!

Romul Havana Club maturat 3 ani, il puteti achizitiona aici

Retete > Bauturi > Red  Mojito

Red  Mojito

#img_25

sus