Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi vin la voi cu o alta  propunere delicioasa, pentru cei carora nu le place carnea de porc sau de vita, sau pentru cei care vor sa schimbe ceva in meniul de sarbatori. O friptura cu multe arome dar foarte simpla de realizat. Cu o crusta fabulos de aromata, friptura noastra va ramane suculenta si frageda inauntru, datorita cantitatii mari de unt folosita in prepararea crustei.

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, Piept de curcan cu unt si usturoi la cuptor,  piept de curcan la cuptor, friptura, friptura de curcan, curcan la cuptor, friptura de sarbatoare, friptura de craciun, friptura aromata, curcan la cuptor, propuneri de craciun, friptura cu usturoi, friptura cu arome, friptura de poveste, teamfresh, teamfresh horeca, curcan











Sa nu credeti ca am exagerat cu usturoiul, veti vedea ca gustul final, va fi unul echilibrat si extrem de gustos!

Putem prepara aceasta friptura cu ocazia sarbatorilor ce vin, sau cu orice alta ocazie de sarbatoare sau un pranz in familie.

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, Piept de curcan cu unt si usturoi la cuptor,  piept de curcan la cuptor, friptura, friptura de curcan, curcan la cuptor, friptura de sarbatoare, friptura de craciun, friptura aromata, curcan la cuptor, propuneri de craciun, friptura cu usturoi, friptura cu arome, friptura de poveste, teamfresh, teamfresh horeca, curcan











Ingrediente pentru 4  persoane:

Un piept de curcan de circa 1 kg

130 gr unt nesarat, la temperatura camerei

2 capatani de usturoi taiate in doua

3 capatani de usturoi, tocat marunt

1 lingura mustar de calitate

1 lingura rozmarin proaspat maruntit

2 lingurite salvie proaspata maruntit

2 lingurite maiorana proaspat maruntit

1 lingurita oregan proaspat maruntit

2 lingurite sare mediteraneana

1 lingurita piper gri, proaspat macinat

Coaja si zeama de la 1 lamaie

Supa din oase de curcan circa 150 ml

100 ml vin alb sec


Alte ingrediente:

16 cartofi noi  Teamfresh

8 baby morcovi Teamfresh

Aceste ingrediente, le vom aseza alaturi de carne, dupa primele 50 de minute. Le vom potrivi de sare, dupa ce le scoatem din cuptor!


Alte ingrediente:

500 gr varza de Bruxelles Teamfresh

Ulei extravirgin de masline

Ardei iute uscat

Un strop de otet din vin alb

Sare mediteraneana


Preparare:

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, Piept de curcan cu unt si usturoi la cuptor,  piept de curcan la cuptor, friptura, friptura de curcan, curcan la cuptor, friptura de sarbatoare, friptura de craciun, friptura aromata, curcan la cuptor, propuneri de craciun, friptura cu usturoi, friptura cu arome, friptura de poveste, teamfresh, teamfresh horeca, curcan










Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, Piept de curcan cu unt si usturoi la cuptor,  piept de curcan la cuptor, friptura, friptura de curcan, curcan la cuptor, friptura de sarbatoare, friptura de craciun, friptura aromata, curcan la cuptor, propuneri de craciun, friptura cu usturoi, friptura cu arome, friptura de poveste, teamfresh, teamfresh horeca, curcan











#img_25

sus

Piept de curcan cu unt si usturoi la cuptor

Retete > Carne > Piept de curcan cu unt si usturoi la cuptor