Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Nu exista in lumea aceasta, vreo tara bogata sau saraca, pe ale carei mese sa nu gasim vreo forma de paine, fie ca este dospita sau nu, preparata din faina de grau sau din alte cereale asemanatoare.

arta gustului, gabriella pascaru bisi, creator de gust, creator de gusturi, paine cu ceapa rosie si chimion, paine, paine buna, retete bune, paine delicioasa, aluat dospit, paine dospita, retete de paine, paine de casa, cea mai buna paine, cea mai buna, paine cu ceapa rosie, paine cu chimionO hrana aparent simpla, alcatuita din cateva elemente de baza care astazi, din pacate vine desconsiderata de catre cei tineri in multe tari din lume, datorita abundantei de produse de tip “junk food”.  Dar timp de milenii si pana acum cateva decenii, painea a fost hrana de baza fundamentala si indispensabila pentru supravietuirea popoarelor.

arta gustului, gabriella pascaru bisi, creator de gust, creator de gusturi, paine cu ceapa rosie si chimion, paine, paine buna, retete bune, paine delicioasa, aluat dospit, paine dospita, retete de paine, paine de casa, cea mai buna paine, cea mai buna, paine cu ceapa rosie, paine cu chimionHaideti sa vedem ce paine va invit sa preparam astazi!


Ingrediente pentru paine:

500 gr faina cu 13% proteine

½  cescuta faina integrala (aceasta faina nu o asezam in planetara cand lucram aluatul!)

7 gr drojdie uscata activa Pakmaya

350 ml apa

10 gr sare

1 lingurita zahar tos

½  lingura de untura


Ingrediente pentru umplutura:

300 gr ceapa rosie calita intr-o lingura de untura

1 lingura untura

1 lingura seminte de chimion

Sare dupa gust


Preparare:arta gustului, gabriella pascaru bisi, creator de gust, creator de gusturi, paine cu ceapa rosie si chimion, paine, paine buna, retete bune, paine delicioasa, aluat dospit, paine dospita, retete de paine, paine de casa, cea mai buna paine, cea mai buna, paine cu ceapa rosie, paine cu chimion
Retete > Paine si Aluaturi> Paine cu ceapa rosie si chimion

Paine cu ceapa rosie si chimion

#img_25

sus