Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi, va aduc un preparat tare drag mie, fara de care nu exista duminica de Pasti. Bunica mea Ilona le prepara si cu alte ocazii, fiind un preparat rece fin si delicios care se preteaza unui aperitiv, dar si unui bufet rece. Baza retetei este cea a oualor umplute Cazino. Eu le-am preparat fara aspicul care se adauga sosului.

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, oua umplute, aperitive, retete de odinioara, reteta bunicii, preparate pentru paste, aperitive bune, aperitive deosebite, oua umplute cu sos, sos de maioneza, preparate cu oua, preparate din oua, oua cazino











Haideti sa le preparam impreuna reteta!


Ingrediente:

6 oua intregi

Fierbem ouale tari, scurgem apa si le asezam sub jet de apa rece timp de cateva minute, astfel ne va fi usor sa le curatam de coaja.


Ingrediente pentru crema de oua:

Galbenusurile fierte

1 lingura rasa de mustar fin

2 linguri de maioneza de casa

1 lingurita patrunjel verde tocat

Un varf de cutit pulbere de nucsoara

Piper alb macinat dupa gust

Sare dupa gust


Preparare crema de oua:


Ingrediente pentru sos:

200 gr maioneza de casa

3 linguri smantana de gatit

25 ml vin alb sec

15 ml zeama de lamaie

1 lingura rasa mustar fin

1 lingurita zahar pudra

Piper verde macinat dupa gust

Sare dupa gust


Preparare sos:


Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, oua umplute, aperitive, retete de odinioara, reteta bunicii, preparate pentru paste, aperitive bune, aperitive deosebite, oua umplute cu sos, sos de maioneza, preparate cu oua, preparate din oua, oua cazino











Nota:


Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, oua umplute, aperitive, retete de odinioara, reteta bunicii, preparate pentru paste, aperitive bune, aperitive deosebite, oua umplute cu sos, sos de maioneza, preparate cu oua, preparate din oua, oua cazino












Retete > Aperitive > Oua umplute

#img_25

Oua umplute

sus