
Un aperitiv delicios, gata in doar 10 minute, pentru zilele de sarbatoare!
Ingrediente pentru 4 persoane:
1 cutie sardine in ulei vegetal Adriano
50 gr unt de 82% la temperatura camerei
1 ceapa esalota
1 lingura zeama de lamaie
1 lingurita coaja rasa de lamaie
1 lingura patrunjel prospat, tocat foarte marunt
Piper negru dupa gust
Sare dupa gust

Preparare:
- Mai intai, asezam sardinele din conserva intr-o strecuratoare ca sa se scurga bine. Duap ce s-au scrus sardinele, le asezam intr-un robot de bucatarie sau intr-un choper, adaugam untul si restul ingredientelor si mixam pana cand obtinem o crema fina.
- Cam asta-i tot, simplu nu-i asa?! Aceasta crema din sardine, o putem utiliza in crearea aperitivelor pentru mesele de sarbatoare sau cand avem oaspeti. Cantitatile le puteti mari, in functie de numarul de comeseni pe care i-ati invitat.

De ce aleg sa folosesc conservele de sardine Adriano:
Cu o istorie de peste 30 de ani, conservele Adriano sosesc pe mesele noastre din Republica Croatia. Fabrica in care sunt produse are o capacitate de 25 milioane de corserve pe an, dispanand de singura linie de congelare in saramura din toata regiunea mediteraneana, cu o capacitate de 6 tone pe ora!
Cu 3 nave de pescuit proprii si colaborarea cu alte 25, compania producatoare este aprovizionata in permanenta cu peste proaspat.
Calitatea si gustul fin al acestor conserve, se datoreaza mult si faptului ca pestele este prelucrat in aceeasi zi in care este pescuit.
Importatorul excluzivist al acestor produse in Romania, este Parmafood Group Distribution.
Daca va plac sardinele bune, le puteti achizitiona aici
