Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi vin la voi cu o alta propunere delicioasa pentru sarbatorile ce vin sau pentru orice alta ocazie, alaturi de cei dragi.

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Muschi filé de porc in aluat cu sos de rodii,  muschi file in aluat, muschi file cu sos de rodii, felul doi, fel principal, pranz de sarbatoare, pranz duminical, propuneri de pasti, retete de pasti, retete originale, din retetele mele,











Nu va speriati cand va uitati pe listele de ingrediente, reteta este destul de simpla de preparat, daca veti respecta pasii.

Musafirii mei au ramas uimiti de savoarea si aspectul acestui preparat, haideti sa il preparam si impreuna!


Ingrediente pentru 6 persoane:

1200 gr muschi filé de porc (proaspat)

1 ceapa mare taiata in doua

1 catel mare de usturoi

4 crengute rozmarin proaspat

Circa 2 linguri ulei extravirgin de masline

½ pahar vin alb sec

Sare dupa gust

Piper gri dupa gust

Sfoara alimentara


Preparare carne:

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Muschi filé de porc in aluat cu sos de rodii,  muschi file in aluat, muschi file cu sos de rodii, felul doi, fel principal, pranz de sarbatoare, pranz duminical, propuneri de pasti, retete de pasti, retete originale, din retetele mele,











Ingrediente pentru aluat:

200 gr faina din grau dur remacinat La Molisana

120 gr faina cu multe proteine

1 lingura ulei extravirgin de masline

1 lingurita sare

Pentru activarea drojdiei:

1 lingurita drojdie uscata activa

½ jumatate lingurita zahar

150 ml apa calduta


Preparare aluat:


Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Muschi filé de porc in aluat cu sos de rodii,  muschi file in aluat, muschi file cu sos de rodii, felul doi, fel principal, pranz de sarbatoare, pranz duminical, propuneri de pasti, retete de pasti, retete originale, din retetele mele,











Ingrediente sos rodie:

Zeama de la 1 portocala

1 rodie mare

30 ml sirop concentrat de rodie

1 lingura miere de albine

1 lingurita rasa amidon alimentar

30 ml apa


Preparare sos rodie:


Ingrediente pentru servit:

Sparanghel fiert

Baby broccoli fiert

Esalota preparata in sosul in care am preparat carnea.


Pentru uns:

1 galbenus de ou.


Preparare:


Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Muschi filé de porc in aluat cu sos de rodii,  muschi file in aluat, muschi file cu sos de rodii, felul doi, fel principal, pranz de sarbatoare, pranz duminical, propuneri de pasti, retete de pasti, retete originale, din retetele mele,











Si ca de obicei, sparanghelul, baby broccoli si esalota sunt de la TeamFresh Horeca care aduce cele mai gustoase legume, fructe si zarzavaturi pentru industria Horeca!


#img_25

Muschi filé de porc in aluat cu sos de rodii

Retete > Carne > Muschi filé de porc in aluat cu sos de rodii

sus