Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi am creat pentru voi un preparat cu gandul la mare si la vacantele deja atat de indepartate. Este un preparat a caror ingrediente le puteti gasi usor si nu este un preparat foarte greu de realizat insa are mai multi pasi de urmat, timpul de preparare fiind in jur de 40-50 de minute.

Arta gustului, dulceata de ceapa rosie si reductie din vin rosé, Gabriella Pascaru Bisi, Medalion din ton rosu cu olane de cartofi, Ocean Fish, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Ton











Ingrediente ton:

4 medalioane de ton a cate 100 gr fiecare de la Ocean Fish

1 catel usturoi roz

1 crenguta rozmarin proaspat

1 bucatica de ghimbir proaspat ( cca. 10 gr )

1 lingurita de unt

2 linguri ulei extravirgin de masline

Sare roz de Himalaya

Piper verde proaspat macinat

10 ml vin rosé clasic Terase Danubiene de la Vinarte


Ingrediente pentru dulceata de ceapa rosie cu mirodenii:

2 cepe rosii

4 prune

10 ml Cognac

50 ml vin rosé clasic Terase Danubiene de la Vinarte

1 foaie de dafin

6 linguri de zahar brun

20 de stafide aurii

½ lingurita pulbere de scortisoara

¼ lingurita pulbere de Cardamon

½ lingurita de piper rosu proaspat macinat

Un varf de cutit de pulbere de cuisoare

Coaja de la o jumatate de lime

Coaja de la o jumatate de lamaie

Un varf de cutit de sare


Arta gustului, dulceata de ceapa rosie si reductie din vin rosé, Gabriella Pascaru Bisi, Medalion din ton rosu cu olane de cartofi, Ocean Fish, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Ton











Ingrediente pentru olane:

2 cartofi

1 dovlecel

1 lingura crema fina de branza

1 lingura Parmezan ras

1 lingurita menta proaspata tocata marunt

1 lingurita faina alba

1 lingurita pesmet

1 ou

Sare dupa gust

Pesmet a le presara de jur imprejur

Ulei pentru prajit


Ingrediente pentru reductie din vin rosé:

2 lingurite zahar

1 lingurita de ghimbir proaspat ras

20 ml vin rosé clasic Terase Danubiene de la Vinarte

La final se strecoara


Arta gustului, dulceata de ceapa rosie si reductie din vin rosé, Gabriella Pascaru Bisi, Medalion din ton rosu cu olane de cartofi, Ocean Fish, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Ton











Preparare:


Arta gustului, dulceata de ceapa rosie si reductie din vin rosé, Gabriella Pascaru Bisi, Medalion din ton rosu cu olane de cartofi, Ocean Fish, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Ton











Acest vin rosé de la Vinarte nu este un vin pe care il puteti gasi in comert. Este un vin creat special pentru evenimente sau banqueting si il puteti comanda, contactandu-l direct pe Adrian Badea la numarul de telefon 0726 674 125.


Arta gustului, dulceata de ceapa rosie si reductie din vin rosé, Gabriella Pascaru Bisi, Medalion din ton rosu cu olane de cartofi, Ocean Fish, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Ton














Si nu uitati: pentru o viata sanatoasa, folositi numai ingrediente de calitate!

Retete > Peste > Medalion din ton rosu cu olane de car …

#img_25

Medalion din ton rosu cu olane de cartofi, dulceata de ceapa rosie si reductie din vin rosé

sus