Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Soseste perioada cea mai frumoasa din an si multi dintre noi, se gandesc deja la meniul de Craciun. Sa preparam un menu clasic traditional sau unul mixt, sau unul cu totul nou?!

arta gustului, gabriella pascaru bisi, Oua umplute cu crema de avocado,  oua umplute, teamfresh horeca,teamfresh, aperitive, aperitiv, avocado, preparate cu avocado,aperitive cu avocado, aperitive cu oua, aperitive simple, aperitive delicioase,  sarbatori,  aperitive pentru sarbatori











Daca ma intrebati pe mine, fiind o familie mixta si evident, mari gurmanzi, cand astern lista de preparate, parca le-as face pe toate, dar mai apoi ma gandesc la experientele din anii trecuti, in care ne-a ramas prea multa mancare. In plus, noi suntem doar doi si anul acesta prietenul nostru Nicu, nu isi va petrece sarbatorile cu noi.

arta gustului, gabriella pascaru bisi, Oua umplute cu crema de avocado,  oua umplute, teamfresh horeca,teamfresh, aperitive, aperitiv, avocado, preparate cu avocado,aperitive cu avocado, aperitive cu oua, aperitive simple, aperitive delicioase,  sarbatori,  aperitive pentru sarbatori











Asadar, am ales atat din traditiile de acasa din Ardealul meu, cat si preparate din Insulele Sardiniei, dar si ceva nou si delicios, ca de exemplu, ouale acestea umplute care sunt versatile si foarte fine. Personal, prefer sa am mai multe preparate in frigider, dar cantitati foarte mici, tocmai pentru a evita sa arunc mancarea. Daca aveti oaspeti, calculati o jumatate de ou/ persoana, indiferent ca serviti la masa sau bufet. Veti vedea ca este suficient, intrucat fiecare dintre noi va avea mai multe preparate si desigur mai multe feluri d mancare.

arta gustului, gabriella pascaru bisi, Oua umplute cu crema de avocado,  oua umplute, teamfresh horeca,teamfresh, aperitive, aperitiv, avocado, preparate cu avocado,aperitive cu avocado, aperitive cu oua, aperitive simple, aperitive delicioase,  sarbatori,  aperitive pentru sarbatori










Ingrediente pentru 8 persoane:

4 oua mari

1 avocado matur – al meu este de la Teamfresh Horeca

2 linguri maioneza de casa

Sare dupa gust


Alte ingrediente:

Colorant natural din sfecla rosie pentru vopsirea oualor

Salata Valeriana (fetica) pentru prezentare

Cateva rosii Cherry pentru decor


Preparare:


arta gustului, gabriella pascaru bisi, Oua umplute cu crema de avocado,  oua umplute, teamfresh horeca,teamfresh, aperitive, aperitiv, avocado, preparate cu avocado,aperitive cu avocado, aperitive cu oua, aperitive simple, aperitive delicioase,  sarbatori,  aperitive pentru sarbatori










Toate legumele si fructele mele din toamna, pana in primavara tarziu, sunt de la Teamfresh Horeca. Iar daca va intrebati de ce tocmai de la ei, raspunsul meu este simplu: calitate si in permanenta proaspat!

Retete > Aperitive > Oua umplute cu crema de avocado

#img_25

sus

Oua umplute cu crema de avocado