Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Ce poate fi mai frumos la o masa de sarbatoare decat sa ne asteptam oaspetii cu un aperitiv “spectacol”? Nu va speriati de faptul ca veti vedea foarte multe ingrediente si o explozie de culoare pentru ca acest aperitiv pe cat de special si elegant, pe atat de simplu este de preparat. Trebuie doar sa aveti putina rabdare si sa respectati pasii. Aperitivul nostru poate fi gata in circa 1 ora si apoi de ce sa nu iesim anul acesta din tiparele aperitivelor traditionale ?!

Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish











Aperitivele mele speciale pentru sarbatori


Ingrediente pentru 4 persoane:

2 cartofi

4 rosii Cherry

2 oua fierte

8 ciuperci de plop

4 stiuleti baby porumb

4 cepe arpacas murate

4 foi de andive

30 ml vin

10 ml otet din vin alb

4-5 boabe piper negru

Putina sare


Ingrediente mousse din jambon:

100 gr jambon de Praga

2 lingurite crema fina de branza

1 lingurita smantana de gatit de 32%

Piper verde proaspat macinat

30 gr alune mixte: fistic, migdale dulci, caju

100 gr biscuiti sarati

2 linguri smanatana de gatit de 32%

1 lingura crema fina de branza

Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish











Ingrediente mousse de creveti:

6 creveti Vannamei de la Ocean Fish

4 lingurite crema de unt

1 lingurita smanatana

Sare de Himalaya

Piper alb proaspat macinat


Ingrediente crema de ou:

2 galbenusuri de ou fierte

2 lingurite de mustar fin dulce

1 lingurita de maioneza

Sare

Ingrediente pentru decorare:

Boabe de piper rosu

Muguri de trifoi si muguri de ridiche

Fulgi de migdale dulci

Ulei extravirgin de masline


Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish











Preparare:


Aperitive, Aperitivele mele speciale pentru sarbatori, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish

Retete > Aperitive > Aperitivele mele speciale pentru …

Aperitivele mele speciale pentru sarbatori

#img_25

sus