Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

A mai trecut un an si iata-ne din nou la o noua editie Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania!

 In fiecare an acest eveniment reuneste profesionisti din cele mai diferite industrii, oameni care exceleaza in domeniile de activitate pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate mare, datorita mediului online.

webstock 2017, Gabriella Pascaru Bisi, Foodrevolution ambassador
Ca de obicei, Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte ce se vor desfasura in paralel. Sesiunile vor aduce in prim plan oamenii din online si offline care prin povestile lor vor oferi o doza mare de inspiratie audientei. Cat priveste micro-conferintele, vor fi precum un maraton de inovatie si noutati ce abordeaza blogging-ul, noile idei din digital, vizual marketing, bune practici si formatorii de opinie din marketing.

Lista vorbitorilor o puteti vedea aici: www.webstock.ro

Personal sunt interesata de sesiunea 2 Finding Inspiration si de sesiunea Best Practices dar voi puteti consulta  programul aici  http://www.2017.webstock.ro/program.php#top  si nu uitati ca puteti sa vizionati evenimentul in direct pe www.webstock.ro  incepand cu orele 9.00!

La finalul evenimentului, va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din mediul online romanesc, gala in cadrul careia vor fi premiate proiectele care s-au facut remarcate in ultimul an pentru originalitate si creativitate iar la finalul zilei va avea loc petrecerea oficiala a Webstock in locatia Pow Wow de pe Calea Victoriei. Accesul la petrecere se efectueaza doar pe baza badge-ului sau a bratarii de la eveniment.

Noutatile si informatiile Webstock le puteti urmari si pe retelele sociale:

Facebook Page: www.facebook.com/webstock
Facebook Event: www.facebook.com/events/1950856131862724
Twitter: www.twitter.com/webstockro
Instagram: www.instagram.com/webstockro
Snapchat: www.snapchat.com/add/webstockro


Evenimentul va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, Calea 13 Septembrie Nr.90.

Sunt onorata sa fiu si in acest an Ambassador al evenimentului!  Voi reveni la voi cu fotografii, noutati si informatii despre ce s-a intamplat la Webstock dupa eveniment!


Stati aproape dragilor!

Webstock 2017

#img_25

Evenimente > Webstock 2017

sideboard red

sus