Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Food Revolution Day Ambassador’s United

la Gradina Vlahiia

#img_25

Evenimente > Food Revolution Day Ambassador’s united …

Bucuresti – 22 Mai 2017

Sambata, 20 Mai a avut loc la #GradinaVlahiia din Bucuresti, evenimentul #FoodRevolutionDayAmbassadorsUnited, parte din cel mai mare eveniment de educatie alimentara din lume, creat in 2012 de catre celebrul Jamie Oliver.

Food Revolution Day Ambassador's United, Gradina Vlahiial, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, evenimentePeste 300 de copii, parinti si dascali au participat la diferitele sesiuni din cadrul evenimentului.

“Este extraordinar cat de multi parinti doresc sa isi implice micutii in activitati ce vizeaza stilul de viata sanatos si nu pentru ca este un trend, ci din convingere. A fost o bucurie sa lucram cu copii cu  varste cuprinse intre 2 ani si jumatate si 14 ani si sa constatam cat de receptivi si dornici de a invata, sunt acestia din urma. Consider ca evenimentul nostru a fost un succes, fiind un mare pas inainte catre o alimentatie corecta a celor mici si implicit a celor mari” – Gabriella Pascaru Bisi, Ambasador Food Revolution Romania.

Food Revolution Day Ambassador's United, Gradina Vlahiial, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, evenimenteTemele evenimentului din acest an au fost #nojunkfood #hellobreakfast si #nurisipeialimentare iar pe baza ingredientelor sanatoase care au fost pregatite de catre organizatori,  cei mici si-au preparat din ingredientele care i-au atras cel mai mult, micul dejun preferat de fiecare in parte. Trebuie sa contrazicem in acest fel, faptul ca cei mici nu consuma de buna voie legumele si asta pentru ca o mare parte dintre copii si-au pregatit salate sanatoase pe baza de rosii, avocado si baby spanac, acesta fiind un lucru imbucurator si un mare pas inainte pentru #FoodRevolution Romania.

Food Revolution Day Ambassador's United, Gradina Vlahiial, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, evenimenteIn cadrul evenimentului au avut loc si sesiuni de demo cooking show, sustinute de catre Chef Constantin Turculet, Smaranda Vornicu Shalit, Gabriel Kiss, Gabriel Cilinca, Dana Szocs si Alice Ciobanu, adresate parintilor. Prin aceste sesiuni s-a dorit a demonstra parintilor ca intr-un timp scurt, se pot pregati preparate sanatoase. S-a pus accent pe importanta consumului de apa si igiena in bucatarie.

Food Revolution Day Ambassador's United, Gradina Vlahiial, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, evenimenteLa finalul evenimentului, cei mici au fost rasplatiti cu diplome de excelenta marca Food Revolution si cu un tur oferit de #GradinaVlahiia in incinta acestui colt de rai.

Food Revolution Day Ambassador's United, Gradina Vlahiial, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, evenimenteMultumirile noastre merg catre parintii care ne-au acordat increderea de a petrece o zi cu copii si multumiri speciale sponsorilor Borsec, Aquatique, Green Sugar si Meggle; partenerilor Gradina Vlahiia, Whirlpool Romania, Hotpoint, KitchenAid, Hochland, Microgreens, Green Color, Apilife, Bioloi, Misavan, Programul “Paine si Maine”, Topoloveni, Alex Bisi Photography, Ardo, Shan’Shi, Mentor Trading, Kluth, Fresh Fruits Distribution, Asociatia Mai Mult Verde, partenerilor media Radio GoldFM, Eva.ro, Forbes, Radar de Media, Revista Avantaje, Revista Ioana, Retete de Sanatate, Actualitatea de Ilfov, Reteteculinare.ro si nu in ultimul rand, echipei fantastice, alcatuita din Chef Constantin Turculet, Alice Ciobanu – Tara Bucatelor, jurnalistul Andrei Nourescu, jurnalista Maria Andrei, Gabriel Kiss, Dana Claudia Szocs –  Papabundetot.ro & Ambasador Food Revolution, Dorin Huntai, Iuliana Cristina Pana – Panacris, Nicolae Cosniceru, Smaranda Vornicu Shalit – Smaranda.ro, Victoria Pirsan – Vicky’s Recipes, Gabriel Cilinca, Sandro Bisi, Flori Cilinca, Gabriella Pascaru Bisi – Ambasador Food Revolution Romania si micuta Miruna Ciobanu.

Pentru galeria foto, click aici


Acest eveniment a fost organizat de Gabriella Pascaru Bisi Ambasador Food Revolution Romania si Arta Gustului.

sus