Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, carne, Tocana de vita si ciuperci cu paine aurie cu cascaval










Ingrediente ptr 6 persoane

1 kg de carne de vita

2 linguri de ulei de masline

500 ml bere bruna

250 de gr ciuperci

500 ml de supa de vita

2 cepe rosii mari

300 gr cascaval ras

2-3 foi de dafin

½ lingurita de maiorana

2 linguri de bulion de casa

1 lingura de zahar

6 felii de paine de casa ( sa nu fie paine facuta in aceeasi zi )

Faina


Preparare:


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, carne, Tocana de vita si ciuperci cu paine aurie cu cascaval

Retete > Carne > Tocana de vita si ciuperci cu paine aurie…

Tocana de vita si ciuperci cu paine aurie cu cascaval

sus

#img_25