Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

V-ati imaginat vreodata ca se poate prepara o supa din bere?! Iata ca se poate si as numi-o supa desavarsita! Supa din bere nu este un preparat foarte cunoscut dar cu siguranta gustul sau delicat si interesant, va va face sa va indragostiti de aceasta.

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupePrepararea acesteia este destul de simpla, in plus are un timp de preparare scurt. Originea supei se pare sa fie germana insa este preparata si in Ungaria si Norvegia, cu diferenta ca in aceasta din urma este mai saraca in ingrediente.

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeIata versiunea mea de supa cu bere care este delicioasa! Cantitatile sunt pentru 4 persoane.


Ingrediente pentru supa:

8 felii subtiri de bacon

1 piept de pui

300 ml bere blonda

4 catei de usturoi

60 gr unt Alpinesse Meggle

500 ml de supa vegetala

150 gr branza Emmental

200 ml smantana de gatit de 32%

30 gr faina

½ lingurita de Paprika dulce afumata

½ lingurita de Paprika iute afumata

½ lingurita de piper negru proaspat macinat

1 lingurita de sare

1 lingura de patrunjel verde tocat marunt

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeIngrediente pentru crutoane la cuptor:

4 felii de paine taraneasca alba taiate la 2 cm inaltime

25 gr unt de calitate

2 linguri de branza Emmental rasa

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupePreparare:

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeArta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeArta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeArta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeArta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeArta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Meggle Alpinesse, Supa, Supa din bere cu Emmental bacon si crutoane la cuptor, SupeAceasta reteta am publicat-o pentru prima oara pe platforma Hobby Chef by Bilancia a carui Brand Ambassador sunt. Va invit sa ma urmariti si aici:  www.hobbychef.ro

#img_25

Supa din bere cu Emmental, bacon si crutoane la cuptor

Retete > Supe & Creme > Supa din bere cu Emmental  …

sus