Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Se apropie sfarsitul de saptamana si poate ca deja ne gandim ce meniu vom servi sambata seara sau la pranzul de familie duminica. Pentru acele dintre voi care doresc sa iasa din tipare, propun aceasta rulada asociata cu miresme dulci si sarate, o rulada care pe langa gustul delicios si echilibrat, are si un aspect invitant, colorat cu care va veti uimi invitatii sau pe cei dragi.

Arta gustului, Carne, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Rulada cu omleta cartofi noi sos din fenicul si pere siropate, Vesela Hobby Chef














Ingrediente pentru 4 persoane:

600 gr pulpa porc

4 oua

1 morcov fiert

20 gr ardei rosu

15 gr ardei galben

20 gr mazare congelata

16 cartofi noi

60 ml marinada din ulei extravirgin, miere si mustar

Sare afumata

Piper negru proaspat macinat


Ingrediente sos fenicul:

1 fenicul

2 linguri ulei extravirgin de masline

1 lingura miere

Coaja rasa de la ½ portocala

Zeama de la 1 portocala

10 ml Cognac

Sare

2 linguri smantana de gatit de 32%


Ingrediente pere siropate:

4 pere baby Williams

50 ml suc de mere

2 linguri miere

2 linguri zahar

25 gr ghimbir proaspat

½ lime

2 cm bastonas de vanilie

2 cuisoare

1 stea anason

10 boabe piper multicolor


Preparare:

Arta gustului, Carne, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Rulada cu omleta cartofi noi sos din fenicul si pere siropate, Vesela Hobby Chef















Veti descoperi o simfonie a gusturilor de care va veti indragosti!


Propun sa servim acest preparat cu un Carmenere din Chile, Cabernet Sauvignon din Africa sau pentru cunoscatori as indrazni sa propun un Valpolicella Ripasso sau Terresicci de la casa de vinuri Dolianova din Insulele Sardiniei.


Aceasta reteta am publicat-o pentru prima oara pe platforma Hobby Chef si va invit cu drag sa ma urmariti si acolo

 www.hobbychef.ro

Retete > Carne > Rulada cu omleta, cartofi noi, sos din …

#img_25

Rulada cu omleta, cartofi noi, sos din fenicul si pere siropate

sus