Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Aceasta prajitura este una dintre acele gusturi ale copilariei pe care eu le iubesc nespus. Este printre amintirile mele dintotdeauna si stiu ca bunica mea a invatat sa o prepare de la strabunica mea Carolina.Am pastrat-o in retetarul de familie pe care il custodesc cu mare grija, iar astazi va impartasesc reteta si voua.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Prajitura Katalina











Ingrediente pentru blat:

500 gr faina

150 gr unt

150 gr zahar

3 galbenusuri de ou

Putin lapte

1 praf de copt


Ingrediente pentru umplutura:

100 gr nuca macinata

100 gr unt

50 ml de rom

120 gr zahar

1 lingura gem de caise

½ pahar lapte caldut

2 lingurite de cacao amar


Ingrediente pentru bezea:

3 albusuri de ou

250 gr zahar

Pentru decorare ciocolata fondanta rasa


Preparare:


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Prajitura Katalina

Retete > Desert > Prajitura Katalina

Prajitura Katalina

#img_25

sus