Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Aceasta este o reteta care a devenit un clasic in familia noastra pentru ca ne plac nespus aromele de mare si pamant la un loc. Este inspirata din bucataria italiana dar ca de obicei, am schimbat din ingrediente si am obtinut un echilibru excelent al gusturilor.

Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Paste mare & pamant, Rosé Terase Danubiene VinarteEste un preparat delicios, sanatos si usor de preparat cu care ii veti face bucurosi pe cei dragi sau pe oaspetii vostri, in plus este un preparat pentru iubitorii de ciuperci si de creveti. Ca de obicei am folosit ingrediente proaspete de calitate, pentru ca numai cu acestea, preparatele noastre vor fi de neuitat si sa nu uitam de sanatate pentru ca acest preparat contine o gramada de vitamine.


Paste mare & pamant


Ingrediente pentru 2 persoane:

140 gr paste fainoase

250 gr creveti de cocktail Ocean Fish

50 gr dovlecei

50 gr ciuperci Champignon

40 gr ardei capia

2 rosii mici

4 feliute ardei iute rosu

1 ceapa verde

1 lingura de busuioc proaspat tocat

10 ml vin Rosé Terase Danubiene de la Vinarte

Sare

Piper proaspat macinat

Ulei extravirgin de masline


Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Paste mare & pamant, Rosé Terase Danubiene VinartePreparare:


Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Paste mare & pamant, Rosé Terase Danubiene VinarteServim aceste paste cu un pahar de rosé Terase Danubiene de la Vinarte, un vin delicat si aromat care se potriveste de minune cu aceste paste.

Paste mare & pamant

Retete > Paste fainoase > Paste mare & pamant

#img_25

sus