Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Retete > Retete pentru copii > Hamburger aromati din …

Cartofii sunt un ingredient foarte versatil si daca eu caut in permanenta sa va aduc noutati, iata astazi am creat o reteta delicioasa pentru cei mici dar nu numai. Cu un gust delicat si desfatator aceasta reteta scoate in evidenta ingredientul de baza, datorita mixului de arome, fapt pentru care cei mici o vor indragi.

Poate fi un fel principal sau o garnitura altfel. Acum, bine inteles ca “gurile rele” vor spune ca am folosit branza topita care este total nesanatoasa pentru cei mici. Este foarte adevarat ca multe din acesta categorie de produse sunt ca atare, dar nu acestea! Aceste produse de branza topita si felii care in mod obisnuit sunt folosite pentru sandwich-uri, sunt produse din lapte si acest lucru il putem simti din gustul acestora dar si citind etichetele.

Arta gustului, BelAmi Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry, Hamburgeri vegetarieni, Meggle Romania, Retete pentru copiiTriunghiurile de branza topita Bel Ami, nu se gasesc inca pe piata noastra dar eu am avut norocul sa le pot testa in diferite ipostaze si va asigur ca sunt foarte bune. Pana cand le veti gasi si la noi, le puteti inlocui cu un alt produs similar de calitate, dar cititi bine eticheta ca sa vedeti din ce anume sunt produse.

Din aceasta cantitate vom obtine circa 6-7 hamburgeri, asadar taman bine pentru 3 prichindei.

Arta gustului, BelAmi Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry, Hamburgeri vegetarieni, Meggle Romania, Retete pentru copiiIngrediente:

4 cartofi de dimensiune medie

2 linguri de crema fina de branza

2 linguri de Parmezan sau Grana Padano ras

½ ardei kapia rosu

1 ou

2 linguri pesmet

4 felii de branza topita felii Emmentaler de la Meggle

1 triunghi de branza topita cu verdeata de la Meggle

1 triunghi de branza topita cu ardei rosu gras de la Meggle

2 lingurite de menta piperita uscata


Arta gustului, BelAmi Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry, Hamburgeri vegetarieni, Meggle Romania, Retete pentru copiiPreparare:


Arta gustului, BelAmi Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry, Hamburgeri vegetarieni, Meggle Romania, Retete pentru copiiIngrediente petru salata:

300 gr baby spanac

15 rosii Cherry

Putina sare mediteraneana


Arta gustului, BelAmi Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry, Hamburgeri vegetarieni, Meggle Romania, Retete pentru copii


 

Aceasta salata este foarte simplu de preparat, intrucat celor mici este bine sa le dam salatele cu cat mai putine condimente. Din acest motiv va propun sa le serviti salata foarte simpla, doar cu sare si cu ulei extravirgin de masline.

Nu uitati sa spalati salata, rosiile si legumele in general in multa apa si eventual sa le tineti putin intr-un vas cu putin bicarbonat de sodiu.

Si pana data viitoare, mancati sanatos!


Arta gustului, BelAmi Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry, Hamburgeri vegetarieni, Meggle Romania, Retete pentru copii
#img_25

Hamburger aromati din cartofi cu branzeturi fine si salata din baby spanac cu rosii Cherry

sus