Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Zilele acestea am impartasit cu voi retete din traditia mea ungureasca, retete care v-au placut foarte mult. Astazi fiind duminica, va propun un preparat pe baza de creveti si legume proaspete, un preparat delicios si cu toate ca o sa vi se para la inceput dificil, este usor de preparat, cu conditia sa respectati pasii.

Inafara gustului delicat si delicios, cei mici vor fi atrasi de simfonia de culori.

Arta gustului, Creveti, Creveti cu legume, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, orez si reductie din vin alb, Peste, Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte











Creveti cu legume, orez si reductie din vin alb


Ingrediente pentru 4 persoane:

16 creveti Vannamei de la Ocean Fish

1 dovlecel

1 morcov

1 ardei capia

Sare mediteraneana

Ulei de floarea soarelui


Ingrediente pentru sosul crevetilor:

2 rosii

1 lingura de Sauvignon Blanc Terase Danubiene de la Vinarte

2-3 frunze de busuioc

Ulei extravirgin de masline

Sare mediteraneana


Ingrediente pentru garnitura:

150 gr orez

Ingrediente pentru reductia de vin alb:

1 lingurita de unt

1 lingurita de zahar

60 ml Sauvignon Blanc Terase Danubiene de la Vinarte

Putina sare


Ingrediente pentru decorare:

Frunze de busuioc rosu

Muguri de trifoi


Arta gustului, Creveti, Creveti cu legume, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, orez si reductie din vin alb, Peste, Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte











Preparare:



Arta gustului, Creveti, Creveti cu legume, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, orez si reductie din vin alb, Peste, Sauvignon Blanc Terase Danubiene Vinarte














Puteti inlocui busuiocul rosu si mugurii de trifoi cu alte ierburi aromate dar nu faceti rabat la calitatea produselor folosite!

Retete > Peste > Creveti cu legume, orez si reductie …

#img_25

Creveti cu legume, orez si reductie din vin alb

sus