Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Cu toate ca nu fusese intentia mea de a prepara mancare gatita astazi, am facut-o si asta pentru ca datorita ploii din zilele trecute, plopii din fata casei noastre ne-au daruit din nou, ciupercile de plop pe care le indragim atat de mult.

Pentru toti amantii de ciuperci, iata o reteta gustoasa preparata ad-hoc si sfatul pentru vinul cu care am servit acest preparat care are gustul de odinioara a rarelor ciuperci de plop.

Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi











Ingrediente:

Circa 1 kg ciuperci de plop

4 cepe argintate

½ ardei capia

50 ml suc de rosii

1 pahar mic de vin rosu sec, eu astazi am folosit Baturrica Reserva 2008 Tarragona, pentru ca il aveam in pivnita

Cca 20 ml de Brandy

½ cutie smantana de gatit

1 lingura patrunjel verde tocat marunt


Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi









  Ciuperci de plop (Agrocybe aegerita)


Preparare:


Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi











Pana la reteta urmatoare, va doresc numai arome fine!

A voastra, Gabriella


Arta gustului, Ciuperci de plop, Ciuperci de plop cu vin rosu si brandy, Din retetele mele, fel principal, Gabriella Pascaru Bisi











Retete > Legume & Zarzavaturi > Ciuperci de plop cu …

Ciuperci de plop cu vin rosu si Brandy

#img_25

sus