Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Am preparat aceste briose pentru prima oara, pe vremea cand locuiam in Elvetia unde sunt foarte apreciate si preparate frecvent.

Sunt briosele preferate ale sotului meu, si daca Teamfresh Horeca mi-a daruit afine, i-am facut lui Sandro o surpriza binevenita.

Briose pufoase cu afine, gabriella pascaru bisi, artagustului, muffin, briose,teamfresh, teamfreshhoreca, briose cu afine, desert, dulciuriDaca sezonul de afine la noi s-a terminat, cele folosite de mine in aceasta reteta, au sosit direct din Peru, mai exact din Chao Viru, din nordul Peru, de la 65 km de Trujillo, orasul faurit de Diego de Almagro; una dintre capitalele culturii peruane, cunoscuta si drept “Orasul primaverii vesnice”. Dar despre Trujillo, gastronomia si bogatiile sale culturale, va voi scrie intr-un alt material.


Ingrediente pentru 12 briose:

230 gr faina cu multe proteine

150 gr zahar tos

200 gr afine

2 oua la temperatura camerei

100 gr unt de 82% la temperatura camerei

5 linguri lapte

2 lingurite praf de copt

1 praf de sare


Din aceste cantitati, obtinem 12 briose cu diametrul de 5 cm.


Preparare:


Briose pufoase cu afine, gabriella pascaru bisi, artagustului, muffin, briose,teamfresh, teamfreshhoreca, briose cu afine, desert, dulciuriNu uitati! Pentru a obtine briose pufoase si perfecte, preparati-le exact cu ingredientele din reteta si neaparat, la temperatura camerei!

Briose pufoase cu afine

Retete > Desert > Briose pufoase cu afine

#img_25

sus