Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Acest aluat franțuzesc, este  ușor și delicat care se folosește de obicei la prepararea bigné-urilor, gogoaselor, a eclerelor, a choux à la creme și la prepararea unor mici produse sărate de patiserie.  Aceasta este reteta care am invatat sa o pregatesc de la bunica mea si respectand micile secrete, mi-au iesit intotdeauna dulciuri senzationale.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne


 









Ingrediente pentru circa 60 de bucăți:

1 linguriță de zahăr

200 ml de apă

100 gr de unt

4 ouă medii de cca. 50-55 gr una

Foarte puțină sare

130 gr de făină


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne










Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne












Preparare:


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne





 




Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne











Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Aluat choux sau bigne








Aluat choux sau bigne

Retete > Desert > Aluat choux sau bigne

#img_25

sus