Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Tagliolini cu crema de trufe

Retete > Paste fainoase > Tagliolini cu crema de trufe

#img_25

Pentru amantii gastronomiei italiene, vin cu o alta propunere delicioasa potrivita  pentru un pranz duminical sau pentru orice alta ocazie.

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Tagliolini cu crema de trufe, tagliolini cu trufe, paste cu trufe, paste cu crema de trufe, paste italiene, tagliolini, paste fainoase, paste delicioase, retete originale, paste bune, paste adevarate, parmafood group, parmashop, Jimmy Tartufi, crema de trufePastele “tagliolini” cu crema de trufe sunt un preparat rafinat, care aduce la masa gustul si aroma inconfundabila a trufelor, ingredient princiar al gastronomiei italiene.

Astazi, va propun o reteta simpla si usor de realizat, dar foarte rafinata care va va ajuta sa incepeti elegant, orice pranz sau cina de sarbatoare.


Ingrediente pentru 2 persoane:

250 gr paste fainoase Tagliolini La Molisana  

Jumatate borcan sos de trufe negre Tartufi Jimmy

200 ml smantana de gatit grasa

30 gr unt de cea mai buna calitate

1 catel de usturoi zdrobit, cu tot cu coaja

Branza Grana Padano rasa dupa plac


Preparare:


Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Tagliolini cu crema de trufe, tagliolini cu trufe, paste cu trufe, paste cu crema de trufe, paste italiene, tagliolini, paste fainoase, paste delicioase, retete originale, paste bune, paste adevarate, parmafood group, parmashop, Jimmy Tartufi, crema de trufeDespre Tartufi Jimmy:

Compania a fost fondata in 1980 de catre Giovannino Cecchini, numit si Jimmy, impreuna cu sotia sa Daniela. Astfel, Jimmy a dorit sa trasforme marea sa pasiune de cautare si comercializare a trufelor, intr-o afacere. La inceput, activitatea de baza  a companiei a fost strict orientata catre comercializarea trufelor proaspete. Datorita abilitatilor sale, Jimmy a cultivat o reteta de peste 400 de cautatori de trufe, in toata Italia, ceea ce ii permitea sa aiba trufe proaspete de cea mai buna calitate, pe toata durata anului.

Odata cu trecerea anilor, cererea clientilor, determina compania sa investeasca si sa creeze un laborator specializat in fabricarea produselor din si cu trufe.

Astfel s-a nascut si o selectie de sosuri artizanale “ Salsa ready to eat”, create din ingrediente naturale si fara adaos de conservanti sau coloranti. Fiecare sos in parte, este imbinat cu o poveste, cu dragostea pentru pamant, rezultatul anilor de experienta si a unei cercetari atente, in alegerea combinatiei potrivite, cu cele mai bune trufe.

“Scopul nostru este sa dam viata unor produse finite care sa satisfaca, toate gusturile” spune Jimmy.

Pe langa faptul ca sunt un condiment perfect pentru pastele fainoase, versatilitatea acestor sosurile face sa fie o componenta creativa pentru a insoti, orice preparat culinar.

Selectia de sosuri “Salsa ready to eat” a companiei Jimmy Tartuffi, contine 10 sosuri, care mai de care mai bun!

La Parmashop, puteti gasi deocamdata 4 dintre acestea si le puteti achizitiona, aici

Si inafara faptului ca le puteti achizitiona pentru voi, nu uitati ca borcanele cu aceste minunate sosuri, le puteti darui, celor dragi!

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Tagliolini cu crema de trufe, tagliolini cu trufe, paste cu trufe, paste cu crema de trufe, paste italiene, tagliolini, paste fainoase, paste delicioase, retete originale, paste bune, paste adevarate, parmafood group, parmashop, Jimmy Tartufi, crema de trufe
sus