Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

In aceasta regiune italiana, aproape fiecare localitate are un sos propriu.

In anii petrecuti acolo, am avut posibilitatea sa gust foarte multe variante de sosuri si inafara de cel din carne de capra, toate, dar absolut toate mi-au placut.

Sosul in Abruzzo este acel preparat ce nu lipseste niciodata din frigider, fie din carne de porc, vita, rata, iepure, sau din carne mixta, este pur si simplu delicios.

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, sos de carne, sos de carne din abruzzo, sos pentru paste, sos delicios, sos traditional, sos din abruzzo, sos gustos, sos italian, felul intai, felul doi, creator de gust, retete italiene, retete delicioase, abruzzo in bucate, italia in bucate, italia in retete, abruzzo in retete“Il sugo e santo!” spuneau femeile pe atunci, adica “sosul este sfant!”

Astazi, va aduc una dintre aceste retete: simpla, usor de preparat, iar daca sunteti iubitor al bucatariei italiene, probabil ca va deveni unul dintre preferatele voastre!


Ingrediente:

4 carnati de porc proaspeti

 4  coaste de porc proaspete

1 litru Passata Pomodoro Mutti

1 ceapa galbena mare

1 morcov

1 tija telina Apio

1 catel usturoi

½ pahar vin alb sec

1 lingurita oregan uscat

Ulei extravirgin de masline

Sare dupa gust


Preparare:


Passata din rosii Mutti, o gasiti aici  


Gabriella pascaru bisi, arta gustului, sos de carne, sos de carne din abruzzo, sos pentru paste, sos delicios, sos traditional, sos din abruzzo, sos gustos, sos italian, felul intai, felul doi, creator de gust, retete italiene, retete delicioase, abruzzo in bucate, italia in bucate, italia in retete, abruzzo in reteteNote:


Retete > Sosuri > Sos de carne din Abruzzo

Sos de carne din Abruzzo

#img_25

sus