Nu stiu cum e la voi, dar la mine cand sunt pe graba, merg pe salate. Fie ca sunt simple sau complexe, pentru mine sunt alegerea perfecta si pot fi gata in 20 de minute si cele cu mai multe ingrediente, cele ce pot deveni fel principal. Trebuie sa recunoastem ca salatele sunt grozave, in plus, le putem prepara anticipat si le putem lua cu noi si la birou, cu conditia sa nu o condimentam inainte.

Pana la reteta insa, vreau sa va spun, ce anume putem face cand ne ramane salata in frigider. Iata cateva idei fantastice:
- Minestrone cu salata, cartofi, fasole sau ce mai avem prin frigider
- Pesto pentru aperitive cu parmezan, migdale, ulei extravirgin de masline
- Condiment pentru paste fainoase cu ceapa, bacon si ciuperci
- Pachetele de primavara
- O pizza mixta cald-rece, in sensul in care salata o adaugam la final, impreuna cu un strop de ulei extravirgin de masline
- Un hamburger
- Tarta sarata cu branzeturile pe care le avem in frigider
- Supa ardeleneasca din salata, cu slanina afumata si omleta
Asadar, in casa de om gospodar, nu se arunca nimic!

Si-acum haideti sa preparam aceasta salata delicioasa!
Ingrediente pentru 4 persoane:
1 punga salata de vara Eisberg
½ borcan fasole alba fiarta
½ cutie porumb fiert
4 ciuperci Champignon cruda
Ingrediente pentru omleta:
3 oua
1 lingurita pulbere naturala spanac
1 lingurita pulbere naturala sfecla rosie
1 lingurita pulbere naturala turmeric
Un praf sare
Piper proaspat macinat dupa gust
Ulei de floarea soarelui.
Ingrediente pentru condimentare:
1 plic Vinagreta Tokay oriental Eisberg
Un praf de sare
Preparare:
- Ca de obicei, mai intai preparam toate ingredientele pentru a ne usura munca. Clatim sub jet de apa fasolea boabe si porumbul. Apoi preparam 3 omlete din cate un ou fiecare, cu pulberile naturale. Am utilizat acesti coloranti naturali pentru un aspect frumos, asa cum puteti observa in fotografii, astfel salata noastra inafara de gustul extraordinar, devine foarte invitanta si pentru copii! Asezam omletele pe hartie absorbanta, astfel vom elimina uleiul in surplus. Dupa ce se racesc omletele, le taiem in fasii de circa 3 cm lungime si un cm latime.
- Feliem subtire cele 4 ciuperci Champignon crude. Asezam toate ingredientele intr-un bol de servire, potrivim de sare, varsam deasupra vinagreta si amestecam cu grija.
- Salata noastra-i gata, poate fi servita!

Salatele Eisberg, le puteti achizitiona in orice retail.
Nota: Toate salatele Eisberg, le putem consuma fara a le mai spala, intrucat sunt deja spalate.