Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Rulouri de Butterfish cu salata si sos de zmeura

Retete > Peste > Rulouri de Butterfish cu salata si sos de…

Butterfish sau Stromateidae este un peste marin, cu carnea alba cunoscut si sub numele de oilfish. Din familia acestui peste fac parte alte 17 specii si traiesc in apele de coasta a Americilor, Africa de vest si in Noua Zeelanda. Contine Omega 3 si Omega 6 si are cu 50% mai mult Omega decat somonul.

In Romania il gasiti afumat la rece, singurul importator fiind Ocean Fish care il prelucreaza in fabrica din Bucuresti, unde acest peste vine si afumat.

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Riesling Cuveé d'Excellence Vinarte









Acest peste este pur si simplu o desfatare a papilelor noastre gustative, o aroma fina, deosebita care se topeste in efectiv in gura.

Fiind foarte cald, m-am gandit la o salata rece care contine tot ceea ce avem nevoie in acest sezon si care este o cina extraordinara.


Rulouri de Butterfish cu salata si sos de zmeura


Ingrediente pentru 2 persoane:

1 confectie Butterfish de la Ocean Fish de 150 gr

100 gr salata Valerianella

200 gr rosii Cherry ( din soiul mic )

1 para Harley

Ulei extravirgin de masline

Sare


Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Riesling Cuveé d'Excellence Vinarte


Para Harley


Ingrediente pentru sosul de zmeura:

10 ml ulei extravirgin de masline

15 boabe de zmeura

5 ml otet de visine


Preparare:



Voilà, o cina eleganta, foarte delicioasa si gata in doar 15 minute.


Servim salata cu un pahar de Riesling Cuveé d’Excellence de la Vinarte.

#img_25

sus