Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie
Luăm o tavă în care punem hârtie de copt, așezăm feliile de cașcaval una lângă alta în așa fel încât să pară o masă unitară și radem deasupra cașcaval. Dăm tava la cuptor preîncălzit pentru numai 2-3 minute, timp în care feliile de cașcaval se vor încălzi și uni între ele.
Până când se răcesc acestea, curățăm ouăle fierte, le separăm albușul de gălbenuș,tocăm mărunt albusurile, le amestecăm cu crema de cașcaval, pătrunjel verde tocat mărunt, mirodenii apoi ungem feliile de cașcaval cu această compoziție și acoperim cu feliile de șuncă de Praga. Gălbenușurile le vom freca cu untul, linguriță de muștar, sare și ungem șunca cu crema, apoi cu mare grijă facem o rulada bine strânsă. Vom așeza rulada în folie de plastic și o punem la rece.
Feliem rulada cu un cuțit foarte bine ascuțit și dat prin apă fierbinte.