Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Povestile noastre de zi cu zi si prieteni noi

#img_25

Evenimente > Povestile noastre de zi cu zi si prieteni noi

Se face ca in urma cu cateva luni, expressorul nostru, cel care ne-a facut diminetile frumoase ani de-a randul, a considerat a fi uzat moral si tehnic si ne-a lasat.

Ca in orice familie unde exista un italian care se respecta, cafeaua buna este un must have si am pornit cautarea unui substitut care sa ii faca cinste, vechiului nostru aparat. Cand este vorba despre astfel de electrocasnice, ne place sa cautam acel obiect care sa ne bucure zilele asa cum ne place noua si orisicat ne-ar fi spus cunostintele noastre ce folosesc ei, am preferat sa facem turul magazinelor pentru a vedea ce ni s-ar potrivi. Si cum suntem fani Altex, primul si ultimul magazin unde am cautat a fost acesta. Dupa ce am vorbit cu consultantii, mi-a sarit in ochi un expressor manual, in stil retro, rosu, cochet si am cerut sa il vedem mai indeaproape. Cu toate ca Myria este pe piata de cativa ani buni deja, noi l-am descoperit abia anul acesta. Consultantii s-au mirat ca preferam un aparat manual, unuia automat dar cafeaua buna asa cum stim cu totii este mai buna facuta cu un expressor manual. Si cum decizia noastra a fost luata intrucat a fost un coupe de foudre, am luat acasa minunatia.

Desigur a fost botezata “baby” si iata ca dupa cateva luni de zile de cand ne face diminetile treze, o iubim cu fiecare zi ce trece si mai mult. Se numeste Myria MY 4052, are 15 bar si face o cafea cu crema exact cum ne place noua. Unde mai pui ca este si frumoasa si se curata foarte usor.

Pe baby o puteti vedea aici:

Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador,Altex, Myria


Dupa aceasta experienta, desigur am recidivat si in casa noastra si-a facut loc si un sistem audio de care suntem multumiti. Va pot recomanda insa si prajitorul de paine, tot rosu desigur My 4114 care pe langa ca este frumos de vazut intr-o bucatarie, va va face diminetile mai crocante.

Produsul il puteti viziona aici:

Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador,Altex, Myria


Si tocmai pentru ca suntem multumiti de produsele achizitionate in ultimele luni, am ales Myria ca partener al evenimentului Alimentatie rationala pentru sanatate, editia 3-a si sunt onorata ca ne vor fi alaturi! Produsele pe care le-am testat si pe care le avem in gospodaria noastra, le apreciem pentru calitate, aspect si ne-am dorit ca in cadrul evenimentului sa gatim alaturi de invitatii nostri speciali si alaturi de elevi, cu electrocasnice care se gasesc in gospodariile multora dintre noi si care pot fi in gospodaria fiecarei familii. Prin urmare, poimaine elevii nostri vor putea utiliza prajitorul, storcatorul de citrice, tigaile din ceramica, mixerul vertical, mini tocatorul, rasnita si sandwich makerul. Le-am rezervat si surprize, insa daca le numim asa, le vom dezvalui doar in cadrul evenimentului. Va promit ca voi reveni cu un material si fotografii ca sa vedeti si voi ce s-a intamplat acolo. Se anunta un eveniment plin de noutati, oaspeti de seama, multe workshopuri cu specialisti si concursul pe echipe care cred ca va fi interesant.

Stati aproape!

sus