Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

Retete > Peste > Homar cu Prosecco

Homar cu Prosecco

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, peste, homar cu prosecco











Homar cu Prosecco

Pentru 2 persoane


Preparare:


Am invatat sa prepar pestele de mare de la pescarii de la care cumparam pestele in fiecare sambata in zori cand acestia se intorceau din larg iar cel mai important lucru pe care l-am invatat este condimentarea: niciodata nu se pun la pestele proaspat inafara de sare mai mult de doua condimente pentru ca in acest fel vom pierde gustul acela minunat de mare! Asadar nu amestecati condimente, pestele proaspat are nevoie de vin alb, busuioc, ceapa sau usturoi dar nicioadata impreuna si rosii in functie de reteta.

#img_25

sus

sideboard red