Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Food Bloggers Conference 2015 Winter Edition

#img_25

Evenimente > Food Bloggers Conference 2015 Winter …

Vineri, 4 Decembrie 2015 va avea loc la Radisson Blue Hotel Bucharest, cea de-a treia editie a Food Bloggers Conference. Dupa o editie de vara foarte  reusita, Evensys revine cu Winter Edition.

Food Bloggers Conference se adreseaza bloggerilor culinari din toata tara si persoanelor active online care sunt pasionate de gastronomie. Conferinta urmareste sa aduca in prim-plan toate noutatile din domeniu, intr-o atmosfera prieteneasca si relaxanta.

Food Bloggers Conference 2015 Winter Edition










Winter Edition va avea 3 sesiuni , dupa cum urmeaza:

Food Trends – unde vor fi prezentate cele mai noi tendinte in arta culinara;

Blog Talk -  unde vor fi dezbateri  despre blogging-ul culinar si particularitatile sale;

Food Talk – unde vor fi discutii antrenante despre gastronomia romaneasca.


Participantii vor afla care sunt ingredientele care asigura succesul blogurilor, cum pot imbina pasiunea pentru gastronomie cu mediul digital, care sunt strategiile eficiente in construirea campaniilor online si bineinteles, secrete pentru un meniu demn de un Chef stelat.


Vorbitorii acestei editii sunt: Oana Titica - Chicineta, Catalina Zaharescu-Tiensuu - KissTheCook.ro, Mihaela Sava - La PrajiturEla.ro, Florin Itu - Crazy Mother Cooker, Teodora Rogobete - Teo’s Kitchen, Bogdan Alexandrescu – Dexter - Funky Chefs, Ana Naie - EasyPeasy.ro, Madalin Simion - Wine and Knives, Adrian Adam - Sales & Marketing Director Radisson Blu Hotel, Bucharest, Bernd Kirsch – Executive Chef Radisson Blu Hotel, Bucharest, Irina Smeu – Cercetator stiintific IBA Bucuresti, Andi Carlan - Sabucatarim.ro, Johnny Susala - Rare Foods Services, Camelia Juganaru - GatesteUsor.ro, Mihaela Podolsky – Academia Culinara Transilvania,  Radu Dumitrescu – Voilà Bistro, Cristina Diaconescu-Pirlitu - Foodwise.


Partenerii acestei editii sunt: Lidl, Staropramen, Haagen-Dazs, Electrolux, Edenia, Red Square Vodka, Biroul de traduceri Champollion, Lexon Advertising, Printcenter.ro, Creadiv, Privesc.eu, Dreamstime, Freya Productions.


Parteneri media: Horeca Romania, Gustos.ro, eCuisine.ro, eva.ro, e-retete.ro, Slowly Veggie.


Evenimentul va fi transmis live si va putea fi urmarit pe site-ul www.2015.foodbloggers.ro.

sus