Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

Inafara faptului ca sunt delicioase, perele sunt fructe bogate in fibre,saruri minerale si vitamine care contribuie la bunastarea organismului. Perfecte in slatele de fructe,prajituri si consumate in starea lor naturala.

Dulceturile si gemurile sunt alimente nutritive si genuine daca sunt preparate fara conservanti, ideale pentru micul dejun, gustare sau la prepararea dulciurilor. Din multitudinea de pere, anul acesta am ales ca si in anii trecuti, perele Williams care sunt delicioase si sunt indicate pentru prepararea dulceturilor, fiind zemoase si avand multa pulpa.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, Dulceata din pere williams cu lamaie scortisoara ghimbir si distilat din pereIngrediente:

3 kg de pere Williams

800 gr de zahar

Zeama de la 1 lamaie si jumatate

Coaja de la 2 lamai

1 lingurita de pulbere de scortisoara

1/ lingurita de pulbere de ghimbir

40 ml de distilat de casa din pere Williams


Preparare:Para din fotografie nu este o para Williams datorita faptului ca am uitat sa opresc una pentru fotografie.

Aceasta dulceata este excelenta cu branzeturi fine, filé de porc, la prepararea tartelor si bine inteles pentru un mic dejun plin de energie.

Retete > Conserve > Dulceata din pere Williams cu lam …

#img_25

Dulceata din pere Williams cu lamaie, scortisoara, ghimbir si distilat din pere

sideboard red

sus