Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Astazi am creat o reteta pe sufletul meu, cu ingrediente de calitate cu un conubiu de arome si miresme excelente. Cu toate ca unora dintre voi li se va parea complicat, reteta este usor de preparat. Dar haideti sa vedem despre ce este vorba.

Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Maioneza din dovlecel, Ocean Fish, Peste, Redd's Light











Ingrediente pentru 2 persoane:

12 creveti Vannamei de la Ocean Fish

1 lingurita pesto de ardei capia cu migdale ( reteta o gasiti aici pe blog )

½  pahar de bere cu zmeura si lamaie Redd’s Light

Sare roz de Himalaya

Boia de ardei afumata

Ulei extravirgin de masline


Ingrediente pentru cartofi:

2 cartofi

5 ml distilat de anason

1 lingurita de pesto din busuioc ( gasiti reteta aici pe blog )

1 catel de usturoi roz

Sare

Piper alb proaspat macinat

20 ml supa vegetala

Ulei extravirgin de masline


Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Maioneza din dovlecel, Ocean Fish, Peste, Redd's Light











Ingrediente pentru maioneza de dovlecel:

3 felii de dovlecel

4 frunze de menta

2 frunze de busuioc

Sare

Ulei extravirgin de masline



Preparare:


Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Maioneza din dovlecel, Ocean Fish, Peste, Redd's Light

Retete > Peste > Creveti trasi la tigaie cu bere, pe pat …

Creveti trasi la tigaie cu bere, pe pat de cartofi cu distilat de anason si maioneza din dovlecel cu menta

#img_25

sus