Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Bucharest Gourmet Festival -Comunicat de Presa

#img_25

Evenimente > Bucharest Gourmet Festival - comunicat de..

In perioada 3-5 iunie 2016, va avea loc in Zona Drive In din Baneasa Shopping City, prima editie a #BucharestGourmetFestival, un eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului iar eu, am onoarea sa fiu blogger acreditat al acestui eveniment!

Bucharest Gourmet Festival, Gabriella Pascaru Bisi, Arta Gustului



























Prezentat de catre Digi 24, Digi FM si Digi Life, cu sprijinul Baneasa Shopping City, Bucharest Gourmet Festival va oferi celor prezenti in cadrul festivalului o experienta culinara de neuitat, aducand laolalta un public foarte diversificat dar care este conectat la tot ceea ce inseamna gastronomie - un fenomen cultural in crestere si in tara noastra.
Gastronomia celebreaza calitatea si unicitatea mancarii, dar si modalitatea aparte de pregatire a acesteia. Secretul realizarii unui preparat gourmet consta in gasirea aromelor rafinate, sofisticate, care definesc pasiunea pentru a
rta culinara. Bucharest Gourmet Festival isi propune sa transforme primul weekend din luna iunie a acestui an intr-o sarbatoare a artei gustului.

Festivalul va include cinci zone principale: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, International Cuisine, Romanian Gastronomy si Barbeque, alaturi de alte cateva zone de interes precum: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge etc.
In total, peste 60 de standuri ale unor comercianti din Bucuresti dar si din alte orase, inclusiv restaurante de lux, food trucks gourmet, bistrouri moderne, bucatarii traditionale din Romania si internationale, crame de prestigiu, cafenele speciale, gelaterii, brutarii, cofetarii si multe, multe altele, vor fi reunite in cadrul aceluiasi eveniment: Bucharest Gourmet Festival!

In plus, cele aproape 2 hectare de la Baneasa Shopping City pe care se va desfasura festivalul vor gazdui si o multime de alte activitati care vor permite celor prezenti sa exploreze si sa experimenteze intreaga lume gourmet: live cooking shows cu cei mai importanti chefs din Romania, workshop-uri pe teme culinare, ateliere de gatit pentru copii, degustari de vinuri etc.
Si pentru ca gastronomia se impleteste foarte bine cu muzica de calitate, de la Bucharest Gourmet Festival nu putea lipsi nici scena live. Timp de 3 zile, publicul prezent va putea asculta unele dintre cele mai interesante proiecte muzicale locale care vor aduce cu sine prestatii live din zonele electro-acoustic, jazz, swing sau bossa-nova, gandite special pentru acest festival.

Pretul biletelor de acces la Bucharest Gourmet Festival ce va avea loc la Baneasa Shopping City, in perioada 3-5 iunie 2016, va fi de 15 lei pentru biletul de o zi sau 30 de lei pentru abonamentul pentru toate cele trei zile de festival. Biletele si abonamentele sunt diponibile pe MyTicket:

http://bit.ly/GourmetFestivalMyTicket


Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival.

Toate informatiile si noutatile, le puteti gasi aici:

http://gourmetfestival.ro

Hey! Noi suntem gata si tu? Te asteptam intre 3-5 iunie, la Bucharest Gourmet Festival!

sus