Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Ne-a fost dor de a doua noastra casa, de Insulele Sardiniei cu aromele si miresmele ei unice si extraordinare. Un loc din care in cursul lunii septembrie va voi transmite retete si povesti frumoase pe care sunt sigura ca le veti indragi. In urma cu cativa ani, am mancat la celebrul restaurant Lenin din Tortoli, un ragù de creveti extraordinar iar ca sa ne mai “dregem” dorul am preparat un ragù cu aproape aceleasi ingrediente care a iesit atat de bun, incat si cei de la Lenin ar fi gelosi.

Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Ragu de creveti, Redd's Light, Triunghiuri de taietei cu ragù de creveti














Triunghiuri de taietei cu ragù de creveti


Ingrediente pentru ragù:

200 gr creveti de cocktail de la Ocean Fish

1 ceapa medie

1 catel de usturoi

½ ardei gras rosu

½ ardei iute rosu

100 ml de bere Redd’s Light

1 cutie de rosii decojite

1 lingurita concentrat de rosii

1 lingura de busuioc proaspat tocat marunt

Sare


Ingrediente pentru paste:

Calculati la fiecare persoana 1 ou si 100 gr de faina

Un strop de ulei extravirgin de masline

Sare

Fulgi de Grana Padano sau Mozzarella la servit.


Preparare:

Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Ragu de creveti, Redd's Light, Triunghiuri de taietei cu ragù de creveti




















Combinatia este excelenta!

sus

Triunghiuri de taietei cu ragù de creveti

Retete > Paste fainoase > Triunghiuri de taietei cu ragù…

#img_25