Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Este un tort foarte simplu de realizat chiar daca timpul de realizare este mai lung. Un dulce care de fiecare data cand il pregatesc, ma duce inapoi in timp, intr-o copilarie plina de miresme, gusturi si intamplari hazlii. Bunica mea il pregatea in doua feluri diferite: unul cu baza si unul fara. Astazi va voi dezvalui reteta cu aluat de patiserie care se intinde in tava sau forma folosita.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Tort de orez cu fructe de padure


















Ingredientele pentru aluat:

100 gr de faina

50 gr de zahar

50 gr de unt

1 galbenus de ou


Preparare:


Ingrediente pentru orez:

300 gr orez

500 ml lapte

500 ml apa

170 gr migdale

50 gr zahar

50 gr zahar

4 oua

70 gr unt


Preparare:


Ingrediente pentru Crumble:

90 gr faina

50 gr zahar brun

50 gr de unt topit

Coaja rasa de la o lamaie


Preparare:

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Tort de orez cu fructe de padure

Retete > Desert > Tort de orez cu fructe de padure

Tort de orez cu fructe de padure

sus

#img_25