Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Am creat acest tort ieri cu ocazia zilei de nastere a unei adolescente de 13 ani la care tin mult. Rezultatul final dupa spusele participantilor a fost excelent si ca dovada, nu a ramas din tort.

 

Voilà reteta!


Ingrediente pentru blat:

8 oua

16 linguri de zahar

16 linguri de faina

16 linguri de apa fierbinte

30 ml brandy

100 gr nuca de cocos rasa

150 gr unt

4 linguri de cacao amar

1 praf de copt

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Tort de ciocolata si bezea














Preparare:


Ingrediente pentru crema:

200 gr unt de calitate

500 ml lapte

1 praf de budinca de ciocolata

150 gr zahar pudra

4 linguri de cacao amar


Preparare:


Ingrediente pentru bezea:

4 albusuri de ou

Cca. 150-170 gr zahar

1 lingura de zeama de lamaie.


Preparare:

Tort de ciocolata si bezea

Retete > Desert > Tort de ciocolata si bezea

sus

#img_25