Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Cu toate ca a prepara un sorbet de fructe este un lucru usor, cand este vorba despre cel din mere verzi ma simt cuprinsa de emotii ca inainte de examene si am sa va spun de ce : merele verzi sunt cele care se oxideaza cel mai repede si riscam sa iasa un sorbet delicios insa de un aspect neprietenos, in consecinta imposibil de servit daca avem musafiri, chiar daca acestia sunt prieteni. Cu toate ca este unul dintre preferatele mele, il prepar rareori din acest motiv, insa astazi am simtit pur si simplu o pofta nebuna de sorbet de mere si mi-am asumat riscul. Rezultatul cel putin din punct de vedere vizual, il puteti vedea si voi, gustul hmmm : delicios ! Imi pare rau ca via internet nu va pot transmite si asta.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Sorbet din mere verzi cu Calvados















Ingrediente pentru 4 persoane :

2 mere verzi Granny Smith, cca. 500 gr

80 gr de zahar

1 albus de ou

Sucul de la 1 lamaie

50 ml apa

1 paharel de Calvados

Zmeura sau merisoare pentru decorare


Preparare:


Daca dorim un sorbet lichid pe care sa il servim intre doua feluri de mancare drept digestiv, mai adaugam cca. 40-50 ml de apa si sirop de mar verde

#img_25

sus

Retete > Desert > Sorbet din mere verzi cu Calvados

Sorbet din mere verzi cu Calvados