Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Poate ca nu stiati ca putem prepara siropuri de fructe pentru iarna fara sa le fierbem. Este un pic mai migalos, insa fructele isi vor pastra in acest fel proprietatile si adevaratul gust de zmeura.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, sirop de zmeura la rece














Ingrediente:

5 kg de zmeura

5 kg de zahar

2,5 l de apa

1 plic sau 1 plic si jumatate de sare de lamaie

7,5 g de acid salicilic ( se gaseste in farmacie )


Preparare:

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, sirop de zmeura la rece
















Zmeura care ne va ramane in tifon, o putem folosi pentru a face vin. Cu acelasi procedeu putem prepara sirop si din mure, coacaze rosii si negre


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, sirop de zmeura la rece



Retete > Conserve > Sirop de zmeura la rece

Sirop de zmeura la rece

sus

#img_25