Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Poate ca nu stiati ca putem prepara siropuri de fructe pentru iarna fara sa le fierbem. Este un pic mai migalos, insa fructele isi vor pastra in acest fel proprietatile si adevaratul gust de zmeura.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, sirop de zmeura la rece











Ingrediente:

5 kg de zmeura

5 kg de zahar

2,5 l de apa

1 plic sau 1 plic si jumatate de sare de lamaie

7,5 g de acid salicilic ( se gaseste in farmacie )


Preparare:


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, sirop de zmeura la rece













Zmeura care ne va ramane in tifon, o putem folosi pentru a face vin. Cu acelasi procedeu putem prepara sirop si din mure, coacaze rosii si negre


Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, conserve, sirop de zmeura la rece













Retete > Conserve > Sirop de zmeura la rece

Sirop de zmeura la rece

#img_25

sus