Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red Gabriella Pascaru Bisi Food Reolution Ambassador
Designed by Gabriella Pascaru Bisi, foodrevolution ambassador, food revolution day ambassador united 2017, 20  mai 2017 sideboard red

Nu am aflat niciodata de ce aceasta prajitura se numeste asa. O pregatea bunica mea, strabunica mea si este o prajitura ungureasca. Ingrediente delicioase si echilibrate ca arome pentru un rezultat final excelent.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Sarutul catanei












Ingrediente pentru aluat:

6 oua

12 linguri de zahar

180 gr nuca

6 linguri de apa fierbinte

6 linguri de faina

1 plic praf de copt


Ingrediente pentru crema:

180 gr de zahar pudra

200 gr unt

1 cescuta de expresso

1 galbenus de ou

Ciocolata amara

Rom

Stafide aurii

Vanilie


Preparare:

Sarutul catanei

Retete > Desert > Sarutul catanei

sus

#img_25