Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by Real Food Ambassador

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Nu am aflat niciodata de ce aceasta prajitura se numeste asa. O pregatea bunica mea, strabunica mea si este o prajitura ungureasca. Ingrediente delicioase si echilibrate ca arome pentru un rezultat final excelent.

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, desert, Sarutul catanei












Ingrediente pentru aluat:

6 oua

12 linguri de zahar

180 gr nuca

6 linguri de apa fierbinte

6 linguri de faina

1 plic praf de copt


Ingrediente pentru crema:

180 gr de zahar pudra

200 gr unt

1 cescuta de expresso

1 galbenus de ou

Ciocolata amara

Rom

Stafide aurii

Vanilie


Preparare:

Sarutul catanei

Retete > Desert > Sarutul catanei

sus

#img_25